Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Pred bikovima čarobno ljeto puno nezaboravnih trenutaka

fontana, vrućine, par, partneri, poljubac, ljubav
Daniel Kasap/PIXSELL
25.06.2013.
u 09:23

Slobodni će lakše sklapati nova poznanstva, dok će zauzeti uživati u druženju sa svojim partnerom pa će time i odnos ojačati

Bik 21. 4. - 21. 5.

Boravak Jupitera u znaku Raka upućuje da je pred vama čarobno ljeto ispunjeno nezaboravnim trenucima. Slobodni će lakše sklapati nova poznanstva, dok će zauzeti uživati u druženju sa svojim partnerom pa će time i odnos ojačati.

Slobodni Bikovi

Od 22. lipnja do 22. srpnja nećete biti zadovoljni ljubavnim životom, no zato će vam dani od 23. srpnja pa do 16. kolovoza sve nadoknaditi. Bit ćete privlačni, a veza koju tada sklopite potrajat će i nakon ljeta. To može biti netko koga ćete upoznati na moru, a ako ćete biti kod kuće, za oko vam može zapeti privlačan susjed, netko s kime ste išli u školu ili će se dogoditi spontano poznanstvo u društvu tijekom ljetnih izlazaka. Odmah ćete se naći na istoj valnoj dužini i pogađati jedno drugom želje i potrebe bez suvišnih riječi. Bit ćete jako zaljubljeni.

Poslovne obveze vašeg novog partnera tijekom kolovoza i prve polovine rujna bit će razlogom malo češće razdvojenosti, no ljubav neće biti upitna. Morat ćete se prilagoditi partnerovom ritmu i uskladiti se. Za neke među vama će druga polovina rujna biti osjećajna prekretnica. Odjednom ćete se naći u centru pozornosti, a osvajat će vas osoba koja u društvu slovi za vrlo popularnu. Iako bi se moglo raditi o vrlo hirovitom i neizvjesnom odnosu, strasti i tjelesne privlačnosti neće vam nedostajati.

Zauzeti Bikovi

Sve do 21. lipnja primijetit ćete da se odnos s partnerom poboljšao, za što će zaslužna biti iskrenija komunikacija i mnogo zajednički provedenog vremena. Iskoristite svaki slobodan trenutak za bijeg iz svakodnevice, jer će zajednički odlazak na putovanje donijeti dašak svježine u vaš odnos. Od 22. lipnja do 22. srpnja trajat će nepovoljno djelovanje Venere u Lavu i u mnoge će veze unijeti nemir. Nemojte zbog trenutačnog neraspoloženja napraviti nešto zbog čega ćete se pokajati i što prije riješite nastale nesuglasice.

Iako vladavina Lava koja počinje 23. srpnja inače sa sobom nosi izazove, istodobno će povoljna Venera u Djevici i Jupiter u Raku probuditi vašu zaigranu stranu prirode i želju za romantikom. Prema partneru bit ćete pažljivi, a intimni trenuci podsjetit će vas koliko se volite. Nakon 17. kolovoza svakodnevne obveze i poslovne brige dovest će do povremenih svađa, ali ćete na taj način i raščistiti nesporazume. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mnogi među vama bi u rujnu mogli stati pred matičara.

>> Ljetni horoskop: Ovnove čeka sudbinsko ljeto za novu ljubav ili bolji odnos

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije