Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pravilnom prehranom do savršenog izgleda

Trendi.hr
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
22.02.2016.
u 08:15

Ah, opet taj ponedjeljak, pravo vrijeme da se krene na dijetu, mislite? Zašto onda većina nekako do kraja tjedna izgubi volju? Zato što izgladnjivanje nikada nikome nije pomoglo. Štoviše, to može dovesti samo do kontra efekta, još bržeg debljanja. Kada bi samo malo razmislili, shvatili bismo da nam nikakve dijete nisu potrebne i da one samo pomažu pri uništavanju organizma.

Pravilan unos prehrane ključ je svega i ravnomjerno raspoređeni obroci mogu nam ne samo pomoći da se osjećamo bolje u vlastitoj koži, već i da izgubimo kilograme. Svaka osoba bi trebala imati barem 5 obroka dnevno, u manjim količinama. Ponekad nam se čini ako pojedemo dva velika obroka na dan i to najkasnije u ranim popodnevnim satima, da ćemo smršaviti. Možda neki mogu i tako funkcionirati, ali tijelo se ne može oblikovati onako kako želimo jer ako unosimo previše hrane odjednom, organizam to ne može razgraditi.

Prvenstveno, najvažnije je prije samog početka osmisliti plan prehrane koji će sadržavati sve hranjive tvari koje su nam potrebne. Važno je da se obroci ne preskaču, a ako ste zaposleni i ne stignete tijekom dana baviti se pripremom obroka, pokušajte se organizirati tako da večer unaprijed sve spremite. Vjerujte, to je samo čas posla. Dobra organizacija vrlo je bitna i uz malo volje i truda, svatko može postići odlične rezultate.

Foto: PR FOTO

Ponekad jednostavno ne stignemo pojesti baš onoliko obroka kako je predviđeno, no ne očajavajte. Proteinski shake odlična je zamjena za obrok, osobito nakon treninga jer pruža mišićima hranjive tvari. Uz sve to, ne zaboravite na vježbanje jer samo kombinacijom prehrane i treninga, možete postići vrhunske rezultate. Postoje mnogi centri za mršavljenje koji će Vam pomoći još brže ostvariti cilj.

Od sada ne morate brinuti koji centar izabrati, jer smo mi to odradili za Vas. Uz premium ponudu na portalu Trendi.hr u rubrici TRENDIFIT, garantiramo odlične rezultate. No to nije sve. Kupnjom paketa #TrendiFit ulazite u uži krug za osvajanje glavne nagrade, vikend za dvoje u luksuznom hotelu u Rovinju. U utrci za drugu nagradu #TrcimoKrozHrvatsku mogu sudjelovati svi Facebook korisnici, bez obzira na to jesu li kupili određenu uslugu.

Svaki od centara iz različitih gradova podijelit će jedan zanimljiv paket usluga za opuštanje, a to svima treba nakon napornog dana. O uvjetima natječaja više pročitajte OVDJE i zapamtite, „u zdravom tijelu, zdravi duh.“

Želite prijaviti greške?