Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Pranje i slaganje rublja stvara vam probleme? Isprobajte super trikove koji će olakšati posao

shutterstock
01.09.2020.
u 14:35

Isprobajte, primjerice, sodu bikarbonu koja je prirodni dezodorans i sredstvo za čišćenje, a također omekšava vodu

Da bi pranje rublja bilo što jednostavnije i uzelo što manje vremena, jedna je majka Mila iz Australija na TikToku podijelila video s najbržim trikovima za pranje rublja. Video je oduševio mnoge, a nekoliko trikova prenosimo u nastavku

@mama_mila_

Save this one for later 🧺 ##laundryhacks ##homehacks ##hometips ##cleaninghacks ##cleanhometips

♬ Did Too Much - LLusion

Dodajte sodu bikarbonu u pranje

Milin prvi trik je da uvijek trebate dodati pola šalice sode bikarbone u pranje kad se pere velika količina rublja.

- Dodavanje sode bikarbone u pranje omogućuje da se koristi manje deterdženta, a odjeća bude mekša -  objasnila je Mila. Soda bikarbona prirodni je dezodorans i sredstvo za čišćenje, a također omekšava vodu, što znači da se možete izvući s jkorištenjem manje deterdženta. Mila je rekla da ovaj trik djeluje čak i na  posteljinu i ručnike ako želite da budu mekši. 

Vežite čarape zajedno

Ako na kraju pranja morate sparivati čarape, niste jedini. Ali Mila ima jednostavnu tehniku ​​kako to jednom zauvijek izbjeći, a sve što morate učiniti je povezati čarape prije nego što ih stavite u perilicu rublja.

Odjeću ostavite na vješalici

Još jedan dobar trik za veliku obitelj je vješanje predmeta na vješalice prije nego je objesite na stalak za sušenje. To povećava količinu odjeće koju možete staviti na sušenje na jednom stalku za sušenje.

Složite odjeću dok je topla

Napokon, Mila preporučuje da svoju odjeću složite dok je topla. To je zato što će se tako manje gužvati jer, kad se ohladi, lakše se i gužva. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije