Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda u fokusu

Poznati na predstavljanju ljetnih trendova: Pogledajte što su odjenuli

Poznati na predstavljanju nove kolekcije japanki Ipanema - Mia Krajcar, Katarina Baban, Sementa Rajhard
Foto: PR FOTO
1/35
06.07.2018.
u 17:07

Ove su sezone posebno u trendu modeli zaobljenog dizajna – Wave koji po izgledu prate fine linije ženskog tijela.

Prve asocijacije na ljeto vežu se uz sunce, more, plaže i japanke. Baš zato, poznati brand Ipanema, ususret odlascima na odmor, uživanjima u najsunčanijim danima i romantičnim večerima uz more okupio je brojne poznate goste na idiličnoj lokaciji Konjičkog
kluba Trajbar team.

Ipanema Summer Story tako je postalo idealno mjesto za bijeg od gradske gužve i uživanje u prirodi, koje nisu propustili ni najveći obožavatelji popularnih japanki: Jelena Rozga, Ivan Šarić, Joško Lokas, Vanja Halilović, Sementa Rajhard,
Bojan Jambrošić, Ecija Ivušić, Lara Antić, Katarina Baban, Hana Hadžiavdagić, Robert Kurbaša, Perica Bukić i drugi.
 

Pogledajte tkoje sve bio i što su odjenuli....

Poznati na predstavljanju nove kolekcije japanki Ipanema - Mia Krajcar, Katarina Baban, Sementa Rajhard
1/35

Ipanema je dio Grendene grupacije, a globalnu popularnost stekli su jer se uklapaju u različite stilove i odjevne kombinacije bez gubitka šarma i osobnosti onog koji ih nosi. Tako su na revijama u Konjičkom klubu Trajbar predstavili novitete za sezonu ljeto 2018. Inspiriran ljepotom i raznolikošću brazilskih žena. 

Ove su sezone posebno u trendu modeli zaobljenog dizajna – Wave koji po izgledu prate fine linije ženskog tijela. I ovog ljeta, glitter je nezaobilazan, kao i metalik odsjaj. Lolita, model koji iz sezone u sezonu zadržava taj jednostavan glam look i ove donosi svjetlucavost pri svakom koraku. Nešto novo i drugačije od Ipaneme, slide su modeli odnosno natikače Livia.

Jednostavnog i jednobojnog gazišta, a cvjetnog i šarenog dizajna, inspiriranog nježnim i ženstvenim motivima, pružaju pomalo vintage i retro stil. 

Poznati beogradski dizajner Bata Spasojević predstavio je svoju proljetno-ljetnu kolekciju „Hero Icons“ inspiriran najvećim ikonama glazbe, sporta i filma te Ipanema japanke prezentirao u jednoj urbanoj modnoj priči. Blue Homme kombinirao je svoje revolucionarne NON-IRON košulje i odijela te pokazao idealne outfite za casual druženja, ali i elegantna izdanja. Modni brand Extreme Intimo najpopularniju ljetnu obuću kombinirao je uz kupaće kostime te na najbolji mogući način dočarao atmosferu brazilske plaže.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije