Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Blagdani na Večernjem

Poznata glumica Kristina Krepela podržala humanitarnu aukciju

Kupnjom umjetničke slike Kristina Krepela pridružila se humanitarnoj akciji za Centar" Vinko Bek"
12. prosinca 2016. u 15:27 240 prikaza
Božić u Arena Centru
Foto: Marko Prpić/PXSELL
Pogledajte galeriju 1/15

U nedjelju 11. prosinca u sklopu projekta Božić u Arena Centru, ujutro i tijekom popodneva, mali su posjetitelji mogli sudjelovati u likovnim i street art radionicama. Likovne radionice, u organizaciji igraonice Carpyland, privukle su najmlađe, dok su oni malo stariji bili oduševljeni street art radionicom, u popodnevnom terminu, koju je vodio poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar.

Stručne osobe Centra Vinko Bek posjetiteljima su održali i kratku radionicu pisanja Brajevim pismom te snalaženja u prostoru pomagalima slijepih osoba, kako bi pobliže pojasnili život osoba s oštećenjem vida i probleme s kojima se susreću.

Kao i svake nedjelje od 18 do 19 sati, održana je humanitarna aukcija, na kojoj su posjetitelji, uz pomoć Večernjakovih hostesa, mogli kupiti umjetničke slike poznatih akademskih slikara koje su izložene u Arena Centru.

Ove je nedjelje na humanitarnoj dražbi sudjelovala i poznata glumica Kristina Krepela koja je i postigla najvišu cijenu te postala vlasnicom umjetničke slike Radost Martine Gulan.

Sav prihod od prodaje slika namijenjen je Centru "Vinko Bek", a dosad je prodano 39 slika od ukupno 50 u ponudi. Aukcije će trajati do 31. prosinca, a sudjelovati u njima možete i online na www.aukcija.vecernji.hr.

Program je 11. prosinca završio izvlačenjem tjedne nagrada - ljupka hostesa sreću je donijela drugoj dobitnici tjedne nagrade Sanji Grozaj iz Zagreba.

Shoppingom u Arena Centru, minimalno u visini 200 kuna, možete osvojiti tjedne poklon kartice Arena Centra u iznosu 2000 kuna, a svi kuponi ulaze u završnoj izvlačenje za glavnu nagradu 7000 kuna na potrošačkoj kartici.

Nadamo se vašem posjetu i sljedeće nedjelje kada vas očekuju vilenjaci i dolazak Djeda Mraza s kojima će se najmlađi moći i fotografirati. Više na www.vecernji.hr/bozicuarenacentru.

Isprobajte
Nutricionistica otkrila neobičan sastojak uz koji pečeni krumpir uvijek ispadne hrskav i ukusan
Poslovna odjeća koju je dizajnirao pobjednik natječaja "Ti kreiraš" Robert Sever
Poslovna odjeća s dizajnerskim potpisom
Prava stvar na pravom mjestu: Evo kako izgleda dizajn Roberta Severa