Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Potražila pomoć: 'Kako da se ponovno družim s prijateljima nakon što sam se napila i osramotila?'

Getty Images
01.10.2019.
u 09:45

U izlasku se previše napila i osramotila onim što je rekla, a sada ju je previše sram ponovno se družiti s ljudima s kojima je bila.

- Da započnem, prestara sam za ovo. Svi se ponekad napiju i pričaju gluposti, ali ja sam odrasla osoba koja je ovo ostavila iza sebe prije nekoliko godina. Nekoliko prijatelja je došlo na druženje nakon što su djeca otišla spavati. Igrali smo popularnu igru Cards against humanity i s koktela margarita prešli smo na žestice - kazala je.

Foto: Facebook/Cards Against Humanity

- Nakon toga više se ničega ne sjećam - rekla je nesretna žena te nadodala kako je uistinu pretjerala sa svojim neugodnim pričama.

Iako se ona ne sjeća ničega, njen suprug joj je prepričao ono što je govorila i sada ju je izrazito sram, a pronašla je i nekoliko modrica po tijelu. Navodno je pričala o tome kako uživa u pornografskim filmovima te objašnjavala koji je njen omiljeni glumac. 

Sada se mora ponovno susresti s parovima s kojima se te noći družila, a govori kako ju je previše sram pojaviti se ispred njih.  Sram ju je do te mjere da sada razmišlja kako bi s njima prekinula svaki kontakt i pokušala pronaći nove prijatelje, a cijeli vikend nakon pijanstva odbija odgovoriti na telefonske pozive i poruke. Nastavila je i kako misli da je potencijalna alkoholičarka. 

Za pomoć se obratila korisnicima društvene mreže Reddit koje je upitala za savjet, a oni su joj odmah skočili u pomoć.

- Mislim da se previše brineš, to može biti posljedica depresivnih utjecaja alkohola. Svi pijani naprave poneku glupost. To što si puno popila ne mora značiti da si alkoholičarka već da samo ne znaš svoje granice - komentar je kojeg je prvo dobila.

- Puno si popila i pričala si gluposti, tko to nije nikada napravio? - glasi jedan od komentara.

- Upitaj svoje prijatelje zamjeraju li ti na tom ponašanju i nikako ih nemoj izbjegavati - zaključili su te dodali kako ipak pretjeruje s grižnjom savjesti.

Nasmijte se uz ovaj video: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije