Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poželjela je uzbuđenje

Potpuni promašaj: Tijekom seksa dao djevojci nadimak zbog kojeg ga djevojka sad želi ostaviti

Seks
Thinkstock
29.04.2020.
u 21:37

Htjela je da joj dečko bude uzbudljiviji tijekom seksa pa ga je pitala da isproba neke nove stvari. Toliko je promašio da sad razmišlja da prekine vezu s njim.

Seks je važan u svakoj vezi, a kako bi parovi podigli strasti i uzbuđenje za vrijeme seksa, isprobavaju razne nove stvari, poput ‘dirty talka’, koji uključuje davanje nadimaka svojim partnerima. Jedna žena od svog partnera dobila je, kako sama kaže, užasan nadimak zbog kojeg razmišlja da prekine vezu s njim, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Za vrijeme seksa, jedan muškarac pokušao je zavesti svoju djevojku i pomoći joj da dođe do orgazma, ali napravio je upravo suprotno. Na vrhuncu strasti, on je pokušao svojoj djevojci dati nadimak, ali sve što je uspio smisliti je ‘mala, prljava rajčice’. Njegova djevojka ostala je zgrožena te, kako je sama rekla, nikad nije bila manje seksualno uzbuđena nego u tom trenutku.

Nije znala što napraviti pa je odlučila pitati na Redditu za savjet. Uz to što je objasnila taj bizarni događaj, navela je još nekoliko stvari zbog kojih bi željela prekinuti njihovu vezu. “Moj dečko i ja zajedno smo šest mjeseci i imao sasvim normalnu vezu. Seks nam je uvijek bio odličan, ali u zadnje vrijeme tražim ga za malo više uzbuđenja. Uspio je napraviti neke promjene, ali danas je bila kap koja je prelila čašu. Imali smo odličan seks i na vrhuncu strasti mi je rekao ‘ti si moja mala, prljava rajčica’. Nikad nisam bila toliko malo seksualno uzbuđena, stvarno ne znam što da napravim”, podijelila je djevojka svoju priču.

Uz to je podijelila i stvari koje inače radi, a njoj smetaju, poput igranja video igrica, neurednosti i nečistoće. Njezina objava brzo je skupila nekoliko tisuća lajkova i komentara, a gotovo svi su joj savjetovali da prekine vezu s njim, ako ne želi stvarno biti s njim. “Mala rajčica, to je stvarno smiješno. Ne znam što bih napravila da mi dečko to kaže”, komentirala je jedna korisnica. “Zar on misli da je to seksi? Bolje ti je bez njega”, složila se jedna djevojka. “Malu rajčicu bih još zanemarila, ali nečistoću ne bih mogla podnijeti”, glasio je jedan komentar. 

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije