Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u problemima je

'Posrnuo sam i imao aferu s kolegicom s posla, ali sad želim prekinuti naš odnos'

Pixabay
30.06.2022.
u 23:40

Njegova ljubavnica također ima partnera, ali kaže da je stvarno nezadovoljna s njim

– Kada mi je prišla privlačna mlada žena, sramim se reći da sam pao u iskušenje i započeo aferu s njom. Tada sam namjerno odgurnuo svaku misao prema svojoj ženi. No, sada sam shvatio koliko je volim i želim okončati aferu, ali moja ljubavnica neće prihvatiti ne kao odgovor – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su osam godina i imaju dvoje djece od sedam i pet godina. Njegova ljubavnica također ima partnera, ali kaže da je stvarno nezadovoljna s njim. Upoznali su se kad je počela raditi u njegovom uredu ranije ove godine.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Ona je seksi i učinila je da se osjećam poželjnim na način na koji moja supruga nije godinama. U roku od nekoliko tjedana, spavali smo zajedno u hotelu i započeli strastvenu vezu. Kad je završio njezin ugovor o privremenom radu, došao sam k sebi i rekao joj da smo i mi gotovi. Iako sam izbrisao njezin broj i prestao odgovarati na poruke, ona se stalno mota oko posla da me vidi – nastavio je.

Čak ju je neku večer zatekao kako ga čeka u njegovom omiljenom kafiću. Popili su nekoliko pića i, u trenutku slabosti, opet je spavao s njom te odmah požalio. Voli svoju ženu i djecu i ne može podnijeti pomisao da će izgubiti obitelj. Ako njegova žena ikad sazna, bit će shrvana i izbacit će ga iz kuće.

– Vrijeme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Ako želite zadržati brak i obitelj, morate prestati popuštati. Podsjetite se da što duže ovo traje, veća je vjerojatnost da će vaša žena to saznati. Nemojte biti grubi ili okrutni, već budite čvrsti. Vaša ljubavnica mora shvatiti da nećete napustiti svoju ženu i da je vaša afera gotova. I budite svjesni da mora postojati razlog zašto stalno dolazite u iskušenje. Ako nešto u vašem braku nije u redu, morate razgovarati sa suprugom o tome i pokušati to zajedno riješiti – odgovorila mu je Deidre.

Na jedan dio tijela zaboravljamo nanijeti kremu za sunčanje: 'Može biti opasno!'

Komentara 1

MO
montello
15:00 01.07.2022.

Adio s tom ljubavnicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije