Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pospremite zatvorenu obuću, vrijeme je za sandale!

Deichmann
Foto: Deichmann
1/4
24.05.2022.
u 09:12

Ako i vi ovih dana maštate o tome da ususret ljetu obnovite svoju garderobu, razveselit će vas vijest da je u Deichmann trgovine u cijeloj zemlji stigla posebna, TOP PRILIKA da svoj novi par ljetnih sandala kupite po posebnim, sniženim cijenama. Mi smo već odabrali svoje favorite!

Vrijeme je za sandale!

Foto: Deichmann

Jedva smo dočekali priliku da iz zatvorene obuće uskočimo u sandale i uživamo u udobnosti i slobodi koju nam nude razigrani, veseli modeli. Ljetne haljine, suknje i kratke hlače najljepše se nose uz sandale koje u Deichmannu nalazimo u raznim bojama, uzorcima i materijalima, a nama se posebno sviđaju modeli s metalik naglascima, kao i klasični modeli crnih sandala koji dolaze uz zanimljive detalje. U Deichmannu ćete pronaći velik izbor sandala koje će biti točka na i svakom vašem ljetnom outfitu.

Chunky trend u ljetnom izdanju

Foto: Deichmann

Platforme obožavamo i ljeti, pa smo u Deichmannu izabrali preslatke modele ravnih sandala s udobnim, chunky potplatima. U kombinaciji s neutralnom bojom, ovakve sandale će vašim nogama podariti par centimetara i dodatno naglasiti osunčan ten. U Deichmannu smo pronašli i udobne modele retro izgleda, kao i odvažne chunky sandale od crne kože. Ako ste u trendu ravne obuće s platformom uživali u prethodnim sezonama, ne propustite ovog ljeta ugrabiti neke od predivnih chunky sandala!

Ljeto prepuno stila

Foto: Deichmann

Ako ovog ljeta poželite u svojoj garderobi imati udobne i elegantne sandale s potpeticom, Deichmann je pravi izbor za vas. Ovdje smo po sniženim cijenama pronašli sandale s block potpeticom koje dolaze u više boja pa možete birati između neutralnih sandala u boji kože, klasičnog crnog modela te trendy pastelnih nijansi. Na sniženju se nalaze i divni modeli cipela s midi petom te popularne špagerice s platformom kao najudobnije rješenje za elegantnu, ali i funkcionalnu ljetnu obuću. Pokažite noge u mini suknjama i haljinama koje ćete kombinirati uz modele sandala na petu iz Deichmanna.

Poželite toplu dobrodošlicu ljetu uz neke od predivnih modela sandala koje se sve do 5. lipnja u Deichmannu nalaze na posebnom sniženju. Posjetite web stranice Deichmanna i pronađite svoje nove ljetne favorite!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije