Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra ekipa

Poplava u Rijeci njima ne može ništa: "Ulicama smo surfali do dva ujutro!"

Foto: Facebook
1/7
30.10.2018.
u 13:49

Na Facebooku su njihove fotografije postale pravi hit, odlučili su izvući najbolje iz katastrofe

Jedva smo čekali da sve poplavi, ali ne uništi skladište našeg dućana kako bismo se mogli malo zabaviti, rekao nam je surfer Igor Legac. On, Valentina Legac i trener hrvatske snowboard reprezentacije Darko Bilen sinoć su do dva ujutro surfali ulicama Rijeke koje je poplavilo more. Jako jugo podignulo je razinu mora pa su poplavljene neke ulice na gradskoj tržnici i riva. 

Foto: Facebook/ Naš potok
– Tamo nam je odmah klub, pa smo unutra čekali što će se dogoditi i pratili razinu mora. Zapravo nam nije bilo u planu surfati te večeri, ali na kraju smo ipak mogli. Ovakve poplave dogode se dva do tri puta u deset godina, pa je bila prava prilika da iz nečeg ovakvog izvučemo najbolje što možemo – rekao nam je Igor, pa šaljivo dodao kako je Valentina iz njihove ekipe odradila trening ispred svog stubišta. Što je bilo dosta praktično.

Foto: Facebook/ Naš potok
Igor nam je rekao kako su oni svi profesionalci i da se nitko nije ozlijedio. Naravno, ako ne znate što radite, ovako nešto nemojte pokušavati. 

Foto: Facebook/ Naš potok

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije