Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook događanja

Otvorene prijave za "neradionicu" kako postati državni uhljeb, pljuvanje u dalj...

Facebook
24.10.2018.
u 15:20

Kroz Facebookov newsfeed dnevno prođe stotine stvari, a neke su nam stvarno zapele za oko jer su vrlo bizarne i duhovite

Posljednjih dana Facebookom kruži pozivnica za event: "Kako postati državni uhljeb?" Seminar + Neradionica. "Oduvijek želite siguran posao u nekoj od državnih institucija? Sanjate o pauzama za kavu u trajanju od dva sata, radnim vremenom sa strankama do 10:30, bolovanju barem jednom mjesečno ili pak spojenim praznicima i blagdanima? Ne tražite dalje! Prijavite se na naš seminar u kojem će vas naši stručnjaci obučiti kako da postanete prvoklasan državni uhljeb. HEP, INA, Holding, Škverovi, općine, gradovi, javna uprava, sudstvo, zdravstvo, vojska, policija i školstvo samo su mali dio onoga što ćemo pokriti ovim seminarom pa će tako svatko moći naći ponešto za sebe i svoju rodbinu. Početak seminara je u 9 sati ali nemojte dolaziti prije 10:30 dok naši stručnjaci ne dođu malo sebi nakon prve jutarnje kave. Ps. Izbrišu li nam državni organi seminar kao i prethodni "Uvod u podmićivanje državnih institucija", pozivamo Vas sve na prosvjed na Markovom trgu navedenog datuma jer ćemo to shvatiti kao direktan napad na edukaciju i na "Državu znanja". Vidimo se!", napisali su organizatori u opisu eventa. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Na Facebooku se možete "attendati" i na igranje skrivača u jednoj od poslovnica velikog lanca trgovina. 

Foto: Facebook/ Naš potok
Nekada stvarno postoji razlog za slavlje. U pitanju je otplata zadnje rate kredita. Organizatori eventa kažu: "Nakon lijepih 25 godina druženja sa bankom, upriličit ćemo veselje kakvo dolikuje. Meke pite i popara za bez zubi i glukoza kao aperitiv, a poslije tko kako hoće. Ukoliko zbog zdravstvenih problema ili nemogućnosti da napustite trajnu lokaciju ne možete doći, pošaljite djecu ili unuke."

Foto: Facebook/ Naš potok
Nije moglo proći niti bez duhovitih opaski na račun Zdravka Mamića. "Beafitikacija" Zdravka Mamića dogodit će se u Međugorju 1. studenog, a na ovaj "event" već je dolazak potvrdilo 1,500 ljudi. 

"Nakon kardinala Stepinca, došlo je vrijeme da odamo priznanje još jednom hrvatskom mučeniku. Dođi i ti i uveličaj ovaj povjesni događaj u kojem će po prvi puta za vrijeme života osobe, u prognanstvu i mučeništvu, papa Franjo beatificirati našeg Zdravka i proglasiti ga blaženim!", kažu organizatori.

Foto: Facebook/ Naš potok

Na Facebooku se pojavila i nova sportska disciplina. "Dođite i natječite se s najboljim pljuvačima Balkana!
*Discipline:
1) Pljuvanje sa zida
- Natjecanje će biti podijeljeno u dva kruga - kvalifikacijski i natjecateljski
- Da bi natjecatelj prošao kvalifikacijski krug mora pljunuti na ravnoj podlozi više od 5 metara
- Natjecateljski krug će se sastojati iz više grupa, a da bi pobijedio natjecatelj mora pljunuti sa zida što bliže magistrali (a može i preko)
2) Pišanje sa zida
- Isto kao i pljuvanje, natjecanje će se održati u dvije grupe.
3) Pljuni svoju dragu
4) Pravljenje bara od pljuvačke", piše u opisu događaja "Otvoreno prvenstvo u pljuvanju u dalj sa petrovaradinske tvrđave 2021."

Foto: Facebook/ Naš potok
Gotovo šest i pol tisuća ljudi najavilo je dolazak na doček izvanzemaljaca. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Neki su se preko Facebook događaja pobunili i pokrenuli "peticiju" protiv ovakvih "pisoara"

Foto: Facebook/ Naš potok
Prije nekoliko godina najpopularniji event na Facebooku bio je tulum u stilu HDZ-a. "Dok cijeli svijet u deliriju radi Drake tematske partyje jer navodno bolje pokrete u životu nisu vidjeli, mi kao državljani Republike Hrvatske znamo da Drake mora pojest još puno brokule i kelja da bi dorastao HC igračima na sceni. Ako ste do sada životarili pod kamenom – dobrodošli u studeni 2015. – mjesec kada se desio najbolji tulum otkad zabava postoji, a ime mu je tulum u HDZ stožeru. Ako se ravnamo onom starom 'Nije dobar izlazak ako te minimalno tjedan dana nakon još uvijek nije sram', ovo je bilo 10/10. 

Pošto nas u TMO! crewu Tomson i Škoro zanimaju kao Kanyea nešto što nema veze sa Kanyeom, muziku ćemo morat prilagodit našim standardima:
Nicki Minaj, Taylor Swift, Drake, Charlie XCX, Ed Sheeran, Beyoncé + Desteny's Child, Disclosure, Jess Glynn, Die Antwoord, Sam Smith, Pharrell, Jason Dreulo, Rudimental, Sigma, MNEK, Gorgon City, Jay Z, John Legend, Kanye West, Calvin Harris, Years & Years, Oliver Heldens, Jack Ü, Major Lazer, Clean Bandit, Sia, Ellie Goulding, Will.I.Am, Miley Cyrus, NAS, Usher, Chris Brown, Duke Dumont, Rihanna, OMI, Bruno Mars, Justin Bieber, The Weeknd...

...a na podiju samo vizitka na čelo, samo raskopčana košulja, samo padanje po podu, plesanje od kojeg je nelagodno svima u radijusu od 1 kilometra i potpuno ignoriranje činjenice da postoje pametni telefoni i društvene mreže. Ako do 5 ujutro nismo svi na koljenima dok nam cipele chillaju u kutu Kluba, napravili smo loš posao.

Ain't no party like a HDZ party, 'cause the HDZ party don't stop

Upad: 10 kn do 00:30 | 20 kn nakon 00:30
Ulaz u Klub dozvoljen je isključivo osobama 18+
Ponesite osobnu :*

DISKLEJMER: Pošto je ovo internet i uvijek se nađe neki kralj sa teorijama zavjere, napomenimo da nas politika ne zanima ni u kojem obliku. Ništa. Nula. Nada. Hvala.", opisali su organizatori događaj. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Ne smijemo zaboraviti niti na ovaj event koji je proizašao iz brojnih frustracija koje donosi pojava zvana - promet u Zagrebu. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Pogledajte kako kumice Zlata i Ana komentiraju najnovije jesenske trendove

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar fidelio
fidelio
20:10 24.10.2018.

Nema do originalnog humora, a taj je vrlo stvaran. Upišite u Google Nacionalno povjerenstvo za koliziju ptica i zrakoplova. Nema te fore koja je bolja od stvarnosti...

UM
umnjak
16:10 24.10.2018.

Nema, za umrijeti. Razina humora vrticke dobi.

ŠO
Šokac1
17:05 24.10.2018.

Ne razumijem svrhu ovoga idiotskog članka; ako se radi o pokušaju povečanja čitanosti, pokušaj je jadan i diletantski. Btw, pri nabrajanju ustanova i službi (vojska, policija, školstvo...) ispustili ste najvažnije: VEČINU "APOLITIČNIH" NEVLADINIH ORGANIZACIJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije