Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo marketing ili...

Pomažu ili zaista flasteri za detoksikaciju na stopalima?

Detox flasteri
Foto: screenshot/youtube
20.01.2015.
u 08:10

Flasteri će tijekom noći držati dio stopala natkrivenim te će na taj način doći do pojačanog znojenja, tvrdi stručnjakinja Harriet Ball

Detoksikacija je vrlo popularna u posljednje vrijeme među svima onima koji brinu os vom zdravlju.

U potrazi za najboljim načinom detoksikacije, mnogi su posegnuli za flasterima koji se tijekom noći drže na stopalima. Mnogi su po raznim društvenim mrežama i forumima pisali kako su ti flasteri zaista djelotvorni i ujutro su potpuno crni i ljepljivi. Ipak, s ovom tematikom su se zabavili i neki stručnjaci koji su za Daily Mail otkrili koliko su ti flasteri doista pouzdani u službi detoksikacije organizma.

Flasteri će tijekom noći držati dio stopala natkrivenim te će na taj način doći do pojačanog znojenja, tvrdi stručnjakinja Harriet Ball i dodaje će se kroz znoj izlučiti vrlo mala količina toksina iz organizma, gotovo zanemariva u odnosu na razinu toksina koja ostaje u organizmu.

>>Pretjerali ste u jelu i piću? Pomozite si vitaminima B grupe

Komentara 3

LI
liliZG
10:59 20.01.2015.

u prijevodu, ne služe ničemu!?!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:19 20.01.2015.

Pazi prijevoda - "natkrivenim" - pa to je nepoznavanje Hrvatskog na n-tu potenciju. Drugo, "ujutro su potpuno crni i ljepljivi" - crni jer ljudi ne peru noge, a ljepljivi zato jer su ljepljivi i kad se kupe, tako se i i stavljaju, i zato se zovu flasteri. "dodaje će se kroz znoj izlučiti vrlo mala količina toksina iz organizma, gotovo zanemariva " - to se napise kao zadnja recenica, jer 90% raje procita naslov i odleti kupiti flastere.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
19:53 20.01.2015.

"U potrazi za najboljim načinom detoksikacije" OK evo ja ću vam skratiti potragu. Najbolji način detoksikacije je jetra, bubrezi i koža. I ne diraj. Organizam zna sve sam obaviti. Da nezna, pomrli bi otrovani sa par godina života. Teški marketinški scam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije