Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poklon kutija Keune x Borboleta

Poklon kutija Keune x Borboleta
13.11.2023.
u 11:51

Kutija sadrži omiljene proizvode iz linije Design by Keune i najpoželjniji modni nakit

Svjetski kozmetički div Keune predstavio je suradnju s Borboletom, svjetskim brendom modnog nakita koji je potekao iz Hrvatske. Rezultat ove suradnje je elegantna poklon kutija Keune x Borboleta koja sadrži omiljene proizvode ovih brendova.

Požurite po svoju dozu dizajna i stila

Kutija Keune x Borboleta donosi spoj izvrsne njege kose i besprijekornog stila. U elegantnu su crnu kutiju zapakirani Design by Keune šampon i regenerator, a u svakom se pakiranju nalazi i poklon, među trendsetericama iznimno popularna narukvica brenda Borboleta.

Kutija Keune x Borboleta odličan je odabir za sve kojima je stalo do zdravlja i izgleda kose, a usto već dugo priželjkuju svoju Borboleta narukvicu. Ova je kutija idealan blagdanski poklon sebi ali i izvrstan dar za svaku ženu koja cijeni dobar stil. Budući da se radi o limitiranoj kolekciji, količine su ograničene, a kutija Keune x Borboleta može se kupiti samo u prodavaonicama DM-a.

Keune je lani povodom stote obljetnice na tržište izbacio potpuno novu liniju za njegu i stiliziranje kose Design by Keune. U kolekciji su šamponi i regeneratori za zaštitu boje, zaglađivanje i njegu keratinom, Repair za dubinsko obnavljanje, Silver Reflex za neutralizaciju žutih tonova kod plave kose, Daily Use s laganom formulom za svakodnevnu njegu, te formule za styling i zaglađivanje.

Svoj set za pranje i njegu kose, koji ćete dobiti u novoj poklon kutiji Keune x Borboleta, možete dopuniti ostalim izvrsnim proizvodima iz iste linije.

U svojih 100 godina postojanja, Keune je postao sinonim za izvrsne proizvode za lijepu, zdravu i njegovanu kosu i omiljeni izbor frizerskih profesionalaca širom svijeta. Svi su Keune proizvodi razvijeni i proizvedeni s puno pažnje u Nizozemskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije