Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična metoda

Pokazao kako radi pire krumpir pa zgrozio mnoge: Umjesto krumpira koristi - čips!

TikTok
26.01.2021.
u 11:30

Njegov video prikupio je više od 700 tisuća pregleda, a mnogi su ostali u šoku.

Eli je chef koji na svom TikTok profilu dijeli videe u kojima pokazuje recepte za jela, a jedan video zgrozio je mnoge - kada je pokazao kako radi pire krumpir. Naime, on je napravio svoj ‘poznati pire krumpir’ tako što je otopio kupovni čips u vodi, a zatim dodao začine i sir, piše Metro.

@elis_kitchen

signature cheesey mashed potatoes

♬ original sound - Eli

U videu Eli započinje kuhanjem vode i u nju dodaje nekoliko paketića Lay’s čipsa. Jednom kad čips izgleda kao da je rastopljen, Eli ga ocijedi, a zatim ga vraća na ploču za kuhanje, dodajući papriku i ribani sir, kako bi se sve rastopilo i sjedinilo u kremastu smjesu.

Njegov video prikupio je više od 700 tisuća pregleda, a mnogi su ostali u šoku. - Bojim te se, ovo bi trebao biti zločin - komentirala je jedna osoba, dok mu je druga savjetovala: - Molim te, samo odi kupiti prave krumpire, nisu toliko skupi. Jedna djevojka je samo komentirala: - Ovo je strašno. -

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:29 26.01.2021.

los kuhar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije