Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Pokazala koliko se nalazi prljavštine u radijatorima pa zgrozila mnoge: Evo kako ćete ih očistiti

TikTok/Shutterstock
14.01.2021.
u 07:00

Čišćenje radijatora često se zaboravlja, a prljavština u njima samo se nakuplja

Radijatori su u svakodnevnom korištenju tijekom zime, ali često zaboravljamo da bismo ih trebali redovito čistiti kako bismo izbjegli nakupljanje prljavštine. Jedna žena podijelila je koliko se prljavštine zapravo nalazi u radijatorima ako se ne čiste redovito te zgrozila mnoge, prenosi The Sun.

Abbi je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je pokazala kako ona čisti svoje radijatore, ali i koliko se prljavštine nalazi u njima. 

@cleanwithabbi

Omg so happy to finally get the radiator cover off look how dirty it was😭 ##fyp ##raditorclean ##cleaningtiktok ##cleaninghacks ##cleanwithabbi

♬ original sound - switchdisco

Prvo sa svog radijatora ukloni zaštitu sa strane, a zatim pokaže koliko se prljavštine nalazi u njoj. Zaštitu dobro očisti sredstvom za čišćenje i toplom vodom te nastavi s čišćenjem cijevi. 

Započne zatim dubinsko čišćenje izlijevanjem vruće vode po sredini radijatora, s kantom ispod, koja izbacuje prljavštinu koja se skriva na svim teško dostupnim mjestima. No, istodobno ulijeva samo mali dio vode, osiguravajući da uhvati svu vodu u kantu, koja je crna od prljavštine.

Njezin video prikupio je stotine tisuća lajkova i komentara, a mnogi su ostali u šoku količinom prljavštine koja se nalazi u radijatorima. – Nisam znala da mogu očistiti radijatore. Trebam ovo pod hitno isprobati – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Komentara 1

Avatar Bongozg
Bongozg
07:59 14.01.2021.

To su englezi koji bas i nisu poznati po urednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije