Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Pohvalila se zaručničkim prstenom, ali svi su primijetili jednu stvar i brzo je osudili: 'Ne bih nikad pristala'

Facebook
08.09.2021.
u 10:30

Iako je prsten bio dovoljan da natjera članove grupe da komentiraju, drugi detalj zapravo je zgrozio mnoge

Ideja za prosidbu ne nedostaje, a djevojke i momci često rade sve što mogu da svoju bolju polovicu zaprose na najljepši način. Pokušaj jednog muškarca žestoko je osuđivan na društvenim mrežama kada su korisnici primijetili jedan bitan detalj.

Naime, kako piše The Sun, jedna žena podijelila je fotografiju svog zaručničkog prstena te poruku koju je dobila uz njega.

"Nije baš najbolji kada je u pitanju romantika, ali ovo je najbolja poruka ikada", napisala je na svojoj objavu na Facebooku.

Rasplakala se kada je vidjela zaručnički prsten, ali ne od sreće: Ipak sam pristala!

1/2

Foto: Facebook Leo Nicolier

Poruka glasi: "Sretan majčin dan! Ja i Monk te toliko volimo. Hvala ti što si joj tako dobra majka. Htio sam čekati dok ne dođem kući da to učinim, ali želio sam te usrećiti čim ustaneš. Nadam se da ti se sviđa. Vjerojatno ti je velik jer si mi rekla pogrešnu veličinu. Volim te! P. S. Želiš li se vjenčati nekada?" 

Iako je prsten bio dovoljan da natjera članove grupe da komentiraju, drugi detalj zapravo je zgrozio mnoge.

"Ček, što? Reci mi da te nije zaprosio P.S.-om u poruci dok ga nije bilo doma", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ništa ne pokazuje koliko ste sretni."

"Meni je neugodno zbog ove prosidbe", komentirao je jedan muškarac.

Sjedite li često prekriženih nogu? Mogli biste imati brojne zdravstvene probleme:

Ključne riječi

Komentara 4

UM
Umjereni
13:24 08.09.2021.

Za neupućene: britanski tabloid The Sun objavljuje 99% ovakvih "vijesti". Ali je našim desničarima silno drag jer je "bravara" u sličnom članku poput ovoga uvrstio među deset najgorih diktatora u povijesti, pa im je novina koja na trećoj stranici objavljuje obdarene duplerice vjerodostojan povijesni izvor. Nije im ni za zamjeriti, barem između tekstova koji se sastoje od 3-4 rečenice, imaju poveću sliku da odmore malo mozak od čitalačkog napora.

AU
austrougarskigeneral
11:11 08.09.2021.

svasta ima na tik toku

BT
BTW
13:47 08.09.2021.

Evo što ja mislim, kad se već pita:tip piše loša pisamca, izričaj mu je pust i nemaštovit, prsten je ok, a njoj bi savjetovala da smršavi i da se ne uda za tipa koji joj ne zna postaviti važno pitanje na ispravan način. Kako će tek dalje u životu ak kiksa već na početku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije