Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesen/zima 2018.

Pogledajte novu kolekciju obuće iz Borova

Borovo
Foto: Borovo
1/5
30.09.2018.
u 11:08

Ove sezone uz crnu boju, dominiraju i tople jesenje boje poput smeđe, bordo i boja konjaka

Dizajneri vukovarske tvrtke Borovo pripremili su novu kolekciju obuće jesen/zima 2018. – Gdje je kvaliteta tu je Borovo. Iz tvrtke navode kako je nova kolekcija pravi odabir kvalitete te da u prvi plan dolaze vrhunski prirodni materijali kao što je prava goveđa koža. Kvaliteti obuće pridonosi i ručna izrada svakog para koji tako postaje jedinstven i unikatan.

- Osim ručne izrade i prirodnih materijala, vrhunskoj kvaliteti pridružuje se i moderan dizajn čistih linija koji prati trendove, ali ne umanjuje udobnost. Raznoliku Borovo kolekciju čine ženske cipele, gležnjače i visoke čizmice.

Borovo
1/5

Nosive su u gotovo svim prilikama te se uklapaju u sve modne trendove. Ove sezone uz crnu boju, dominiraju i tople jesenje boje poput smeđe, bordo i boja konjaka - navode iz Borova.

Foto: Borovo

Dodaju i kako je lookbook nove kolekcije snimljen pod objektivom fotografa Marka Džavića, a zaštitna mlada lica kampanje su Martina Tomić i Antonija Tavić koje su u potpunosti prenijele moderan i urban stil. Kampanja je snimljena u starom pogonu tvornice Borovo, u kojem se i prije 87 godina stvarala cipela s jednakom ljubavlju kao i danas, koji se odlično uklopio u stilske odrednice za koje je zaslužna Ivana Štakić dok je vizažistica Jelena Tufeković šminkom zaokružila priču.

Cijela kolekcija jesen zima 2018. bit će dostupna do sredine listopada u prodavaonicama Borovo i na web shopu u rasponu cijena od 349 do 799 kuna. 

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Direkt
11:14 30.09.2018.

Da li ih kraljica zapadnog balkana može navući ili joj više prijaju čizme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije