Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan hobi

Po kući skuplja vlasi koje joj ispadaju, a onda od toga napravi - ekstenzije

TikTok
13.04.2021.
u 14:30

Na svom TikTok profilu, @cocolee379, objavljuje videe u kojima pokazuje napredak njezinih ekstenzija i sam proces prikupljanja kose.

Osobe s dugom kosom znaju da je ispadanje vlasi svakodnevna pojava. Jedna djevojka odlučila je iskoristiti to te od one kose koja joj ispadne po kući svakoga dana napraviti ekstenzije.

Na svom TikTok profilu, @cocolee379, objavljuje videe u kojima pokazuje napredak njezinih ekstenzija i sam proces prikupljanja kose. Kako piše Metro, sve je počelo kada je saznala da 40 do 200 vlasi ispada svaki dan te da u šest mjeseci može prikupiti 36 600 vlasi. 

@cocolee379

who are still patient #hairchallenge #collectinghair #hairchallenge #haircollecting

♬ Live While We're Young - One Direction

Kosu skuplja po cijeloj kući, iz tuša, umivaonika, s odjeće i tepiha te svih drugih stvari na koje padne. Vlasi zatim spremi u plastične vrećice te čuva dok se vrećice ne napune. Nakon toga ih složi na ljepljivu traku te drži u kupaonici.

Iako je kosu prvo htjela nositi kao ekstenzije, shvatila je da je ljepljiva traka previše neugodna te je odlučila donirati kosu da se od nje naprave perike i ekstenzije za osobe koje su oboljele od raka.

Neke namirnice mogu biti opasne za pse: Evo što im ne smijete davati!

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije