Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Djevojka šokirala društvene mreže: 'Očekujem blizance s bivšim dečkom, a njegova nova djevojka želi da ih dam njima'

shutterstock
12.04.2021.
u 15:30

Sve je bilo u redu dok se njegova bivša djevojka nije počela ponašati kao da je ona majka ovih blizanaca, a ona je samo surogat koja će im tu djecu nakon rođenja dati

Trudnoća nakon prekida veze može biti iznimno teška situacija za mnoge parove, ali većinom svi uspiju postići neki dogovor. Međutim, jedna djevojka podijelila je svoje iskustvo s ovom situacijom i šokirala mnoge. 

Naime, kako piše Mirror, ona je zatrudnjela s blizancima nakon tri mjeseca veze s novim dečkom, ali tada su već prekinuli i on je ponovno završio sa svojom bivšom djevojkom. Iako je mislila da neće htjeti imati nikakve veze s njom i djecom, on je bio presretan jer njegova bivša ne može zatrudnjeti, a on je oduvijek htio biti otac.

Sve je bilo u redu dok se njegova bivša djevojka nije počela ponašati kao da je ona majka ovih blizanaca, a biološka majka samo surogat. Cijelu stvar je trudnica podijelila na Redditu te pitala druge korisnike za savjet oko nošenja s ovom situacijom. 

Mraz ‘obrao’ voćnjake, na trešnjama i višnjama štete i 100 posto:

1/4

- Tri mjeseca sam izlazila s Joeom prije nego što me ostavio da se vrati svojoj bivšoj djevojci Kim. Nakon što smo prekinuli, saznala sam da sam trudna. Kada sam mu rekla, bio je presretan. Ispostavilo se da njegova djevojka ima problema s plodnošću i nije mogla prirodno zatrudnjeti, a on je oduvijek želio biti otac - započela je u svojoj objavi.

Prema Joeu, Kim je imala mentalni slom kada je saznala za njezinu trudnoću te je htjela razgovarati s njom. Tada je Kim izjavila da želi biti uključena u njezinu trudnoću jer će biti pomajka toj djeci. 

- Počela mi je govoriti da moram imati porođaj kod kuće, da djecu moram hraniti formulom jer će pola tjedna biti kod njih te da želi da je djeca zovu 'mama'. Tu sam je odmah zaustavila i rekla da ću sama donijeti najbolje odluke za svoje tijelo i svoju djecu. Tada se situacija pogoršala i Kim se počela ponašati kao da su to njezina djeca, a ja sam samo surogat majka koja će im dati tu djecu - nastavila je.

Odlučila je zabraniti Joeu i Kim da viđaju nju i njezinu djecu, sve dok se cijela situacija ne riješi preko suda. Međutim, tada ju je nazvala Kimina majka te zahtijevala da svoju djecu da Joeu i Kim ili da im ‘pokloni’ barem jedno dijete.

Mnoge je šokirala njezina situacija, ali i ponašanje njezinog bivšeg dečka i nove djevojke. 

- Nađite odvjetnika! Vodite evidenciju o svemu, i što god radili, ne dopustite si da budete sami s Kim. Kimino ponašanje nije u redu, zapravo je uznemirujuće. Čuvajte sebe i svoju djecu - komentirala je jedna korisnica, dok se druga složila: - Kim na djecu gleda kao na predmete, a njezino ponašanje se neće promijeniti sve dok ima ljude oko sebe koji joj to dopuštaju. Budite čvrsti i borite se oko skrbništva. -

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:31 12.04.2021.

Dinastija😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije