Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijalo ih je

Par slučajno pokazao tajni simbol swingera na plaži: 'Mislili smo da su samo jako ljubazni'

Tik Tok
17.01.2023.
u 21:30

Svi su mislili da su swingeri zbog njihovih kupaćih kostima

Linda i njezin suprug bili su na odmoru, a ljudi oko njih bili su pretjerano ljubazni, te im ništa nije bilo jasno, Prvo su mislili da su se samo našli u okolini s puno dragih neznanaca, a onda su saznali o čemu se zapravo radi, piše Mirror

Kada su shvatili pravu istinu, najprije su se nelagodno pogledali, a potom se krenuli smijati do suza. 

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama!

1/6

- Ispostavilo se da su mislili da smo swingeri jer smo ostavili takav dojam zbog naših kupaćih kostima s motivima ananasa - rekla je Linda u videu na TikToku.

Nije zapravo objasnila kako su otkrili o čemu se radi, i je li im prišao netko i ponudio grupni seks ili su to načuli od nekoga, pa je taj dio ostao nejasan. 

Naime, ananas je među swingerima znak želje da biste htjeli malo zamijeniti partnera, a ako se ananas stavi izvan kuće, to može značiti da se unutra održava svingerska zabava. Također, svingeri se inače identificiraju u javnosti noseći odjeću i druge predmete s uzorkom. 

@lindajeanw Oops no one told me 🍍🍍🍍#notswingers #oops #pineapple #ididntknow #fy ♬ original sound - Jazzy Fizzle

Lindin video, u kojemu pokazuje kupaće kostime koje su nosili na plaži, prikupio je više od 4,3 milijuna pregleda u samo četiri dana, a mnogi su korisnici bili zbunjeni ovom novom informacijom, kao i činjenicom da su swingeri za simbol izabrali upravo ananas. 

- Trebali su odabrati nešto drugo, ozbiljnije, stvari s ananasom su preslatke - napisao je jedan korisnik.

Linda je uz jedan komentar napisala da sada zbilja želi istražiti razlog zašto je ananas znak svingera, a drugi joj je korisnik odgovorio da je to "zato što je to voće nekad bilo znak bogatstva i gostoljubivosti".

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:04 18.01.2023.

Dobro zašto nije rekla, jesu li ih svingeri na kraju razbucali ili nisu?

Avatar urok_eye
urok_eye
21:09 18.01.2023.

Glupost. Šta su djeca s ananasom na majicama?

MI
Mikis
16:02 18.01.2023.

od sad samo nosim odjecu sa uzorkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije