Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili korisnike

Par rekreirao školsku fotografiju na dan vjenčanja pa raznježio mnoge: 'Ovo je nešto najljepše ikad!'

Shutterstock
29.05.2024.
u 15:30

Naime, par se znao još iz djetinjstva i također su imali zajedničku fotografiju

Iako brojni filmovi i knjige opisuju ljude koji se zaljubljuju u svoje ljubavi iz djetinjstva, većina njih je ipak samo fantazija. Međutim, jedni mladenci pretvorili su taj san u stvarnost – i imaju dokaze koji to potvrđuju. Par, koji se nedavno vjenčao, podijelio je video svog velikog dana u kojem su se prisjetili školskih dana, piše Daily Express.

Na snimci muž i žena stoje jedno kraj drugoga pripremajući se za fotografiju. U košulji s kravatom i držeći kuvertu, mladoženja stoji uz svoju mladenku koja popravlja rukave svoje vjenčanice.

VEZANI ČLANCI:

Mladenka je tada dobila bijelu torbicu i zauzela neobičnu pozu, naginjući se prema svom suprugu dok pruža jednu ruku ispred njega. Njezini prsti oblikuju znak mira, dok je drugu ruku ispružila iza sebe, još uvijek držeći torbicu.

Iako bi se taj stav mogao činiti nekonvencionalnim, postojao je sentimentalan razlog za to. Snimka je zatim izrezana na fotografiju para kao školaraca, u identičnoj pozi - samo umjesto koverte, dječak je stiskao udžbenik, a djevojčica crvenu školsku torbu umjesto bijele torbe. 

Video je dospio na X (poznat kao Twitter) gdje je jednostavno bio naslovljen: "Fenomenalno", nakon čega je slijedio emoji plamena. Mnogi obožavatelji bili su oduševljeni, a jedan je komentirao: "Smatram da je ovo najljepša ljubavna priča." Drugi se složio: "Od čega su napravljeni moji snovi! Nadam se da će pronaći svu sreću svijeta." 

"Ovo je nešto najljepše ikad!", komentirala je jedna korisnica. "Trebali bi snimiti onaj klasični rom-com film po vama!", oduševljeno je pisala druga. "Želimo znati vašu priču!", dodala je još jedna. 

Pogledajte kako izgleda masovno vjenčanje u Indiji: 'U grupnoj ceremoniji se vjenčalo 129 parova'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije