Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uobičajena nezgoda

Ozljeda u seksu za koju mnoge žene niti ne znaju, a traje neugodna 24 sata

seks
Foto: Thinkstock
19.02.2018.
u 18:04

Riječ je uobičajenoj seksualnoj ozljedi, odnosno modrici na cerviksu do koje najčešće dolazi kada žena nije dovoljno uzbuđena

Seksualne ozljede bolne su i na samu pomisao na njih, a prvo što povezujemo s njima su trajna oštećenja.

No, mnoge seksualne ozljede su privremene, a za jednu vrlo čestu, žene čak niti ne znaju.

Riječ je uobičajenoj seksualnoj ozljedi, odnosno modrici na cerviksu do koje najčešće dolazi kada žena nije dovoljno uzbuđena. Simptomi ove ozljede su grčevi, krvarenje, bol tijekom spolnog odnosa i bol u donjem dijelu trbuha.

Ako neki od ovih simptoma nisu pretjerano izražena, nema razloga za paniku, ozljeda će sama proći.

Do oštećenja cerviksa, odnosno vrata maternice, dolazi kada žena nije dovoljno uzbuđena tijekom seksa. Prilikom seksualnog uzbuđenja, vrat maternice postaje veći te se podiže centimetar do dva prema maternici. No, ako žena ne osjeti uzbuđenje, on ostaje nisko tijekom seksa zbog čega ga je lakše ozlijediti penisom.

Također, do ove ozlijede dolazi kada se je žena pred kraj menstrualnog ciklusa jer je tada cerviks tvrđi i bliže je rodnici.

Iako nije bolno poput slomljenog penisa, ova ozljeda može biti poprilično neugodna.

Kako bi je spriječili, stručnjaci savjetuju da vrijeme predigre traje od 20 do 30 minuta kako bi se žena dovoljno uzbudila.

Ako pak već imate ovu ozljedu, uzmite tabletu za bolove i izbjegavajte seks iduća 24 sata.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

seks
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

RR
Rrrr
08:39 01.03.2018.

Čitam sto žene vole preporučio bi to i drugima. Postivajte žene i uživajte sa njima. Najljepša na svijetu je jasmina bilonic ugodan vam dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije