Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horoskopski znakovi

Ovo su 4 horoskopska znaka koja će najvjerojatnije varati svoje partnere

shutterstock
02.02.2023.
u 09:30

Neki horoskopski znakovi imaju sklonost isprobavanja novih partnera i varanja. Oni su profesionalci u skrivanju svojih zabranjenih veza.

Svatko od nas ima različite potrebe u vezi. Dok se za neke predanost svodi samo na vjernost i odanost, neki ne neki ne mogu kontrolirati svoje beskrajne želje i zahtjeve. Ovi su drugi najskloniji nevjeri. Namjerno varaju više puta te je teško otkriti imaju li ljubavnu vezu samo s jednim partnerom ili više njih. Naravno, značenje i definicija varanja razlikuju se od osobe do osobe, a postoji nebrojen popis ponašanja koja se mogu kategorizirati pod nevjeru usredotočena na psihološku dinamiku. Osim psihosomatike, na ponašanje takvih osoba utječe i astrologija, prenosi Pinkvilla.

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama:

1/12

Ovo su četiri horoskopska znaka koja će najvjerojatnije prevariti svoje partnere:

1. Vaga
Vaga se iznutra uvijek osjeća prazno i ​​nejasno jer previše emocionalno ovisi o svom partneru. Najvjerojatnije će varati samo kako bi stekli emocionalnu sigurnost koja nedostaje njihovoj trenutnoj vezi. Budući da su profesionalci u rješavanju užarenih situacija, Vage su značajni lažljivci i sigurno će vas natjerati da povjerujete u njihove neistine. Ljudi ovog horoskopskog znaka su razigrani i otvoreni. Oduvijek su bili u centru pažnje zbog svog nestašnog karaktera, zbog kojeg se ne sustežu uvijek iznova prevariti svog partnera.

2. Blizanci
Nonšalantna osobnost Blizanaca obično ih dovodi u iskušenje da isprobaju nešto. Njihove impulzivne osobine posvećuju se iracionalnim odlukama, zbog čega se bore s predanošću. Skloni su održavati distancu od partnera jer su pomalo neodlučni. Osobe s ovim horoskopskim znakom nose promjenjiv modalitet, zbog čega prolaze kroz promjene raspoloženja i dinamičnost.

3. Jarac
Budući da su pragmatični i racionalni, Jarci vjeruju da dugotrajne romantične veze nakon nekog vremena mogu postati dosadne. Kako bi se zaštitili od dosadnih vibracija, njihovi tajnoviti razigrani duhovi uvijek su u pokretu što ih tjera na eksperimentiranje sa svojim partnerima. Zbog svoje zagonetnosti i privatnosti postaju stručnjaci u izolaciji svojih veza.

4. Ovan
Ovni su poznati po svojim strastvenim i intenzivnim osjećajima, ali ponekad mogu ispasti ishitreni i brzopleti. Budući da su ova bića sebi prioritet u životu, mogu ići u bilo kojoj mjeri kako bi ispunili svoje čežnje. Čak i ako su u ozbiljnoj vezi, nastavljaju tražiti druge partnere i mogu lagati ne razmišljajući o posljedicama. Kad bi se nekome približili, ne bi oklijevali flertovati. Varanje za njih nije problem.

Pokušajte biti oprezni kada se nalazite u blizini gore navedenih znakova zodijaka. Oni mogu prevariti bilo koga svojim nevinim očima, ali srce im je ispunjeno prikrivenim i krivotvorenim osjećajima.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije