Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Ovnove čeka sudbinsko ljeto za novu ljubav ili bolji odnos

ljeto
Željko Lukunić/PIXSELL
24.06.2013.
u 18:00

Bili sami ili u vezi, pripadnicima ovog vatrenog znaka pružit će se prilika da učvrste odnose s voljenom osobom ili uspostave novu vezu

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ovog će vam se ljeta pružiti prilika da učvrstite odnose s voljenom osobom ili uspostavite novu vezu koja će od samog početka imati dublji značaj. Iako ćete biti rastrgani između svojih želja i potreba bližnjih, na kraju ćete ipak znati donijeti ispravnu odluku.

Slobodni Ovnovi

Ovog ljeta osjetit ćete potrebu za zajedništvom i sigurnošću, pa će vas privlačiti samopouzdane osobe koje znaju što žele od života. U nove veze nećete ulaziti olako, stoga će se ljubavni odnosi u lipnju razvijati prilično sporo, nekad čak toliko sporo da ćete brzo dići ruke od svega. No već 22. lipnja pa do 22. srpnja probudit će se vaša želja za ljubavlju i osjećajnom primopredajom, pa ćete se odvažnije upuštati u flert.

Prepustit ćete se zabavi i izlascima, a vašem šarmu neće odoljeti jedna privlačna osoba suprotna spola. S njom ćete započeti strastvenu i uzbudljivu ljetnu avanturu, koja će se brzo pretvoriti u čvrstu vezu.

Ostanete li kojim slučajem sami, prepustite se zvjezdanim utjecajima u prvoj polovini kolovoza, kada će vas osvojiti zrela i stabilna osoba koja će vam pružiti mnogo pažnje, a odlično ćete se slagati i na komunikacijskom planu. Nije isključeno da to bude veza s nekim koga ćete upoznati kroz posao. Vaš osjećajni život tijekom rujna donosi uspone i padove, ali će snaga vaše ljubavi i tome odolijevati.

Zauzeti Ovnovi

Vladavina Raka u lipnju i ulazak Jupitera u taj znak za vas označava početak razdoblja u kojem će pitanja doma i obitelji biti od presudne važnosti i ostalih ljetnih mjeseci. Partnerovo će raspoloženje na vas uvelike utjecati, pa ćete na njegovu nervozu i podbadanja uzvraćati optužbama i svađama. Vaš će odnos u lipnju biti buran, stoga se nemojte doticati osjetljivih tema.

No već od 22. lipnja pa sve do 22. srpnja Venera u vama naklonjenom znaku Lava povećava mogućnost da izgladite sve nesporazume i vratite vezu na pravi put. Planirate li otići na zajednički godišnji odmor, uradite to u tom razdoblju - odmak od svakodnevice dobro doći da se ponovno zbližite. Zajednički izlasci, kupanje i šetnje rivom unijet će dašak svježine u vaš odnos. U prvoj polovini kolovoza bit ćete jako bliski, no razdoblje od 17. kolovoza do 11. rujna upućuje na manje krize. Partnera nešto muči, dokučite što je to.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije