Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rozi raj'

Ovisna o ružičastoj boji: Potrošila je pola milijuna kuna da cijeli dom preuredi po svom ukusu

Instagram/themarklandhome
07.07.2021.
u 15:25

Svaka kuća ili stan koji sam u životu unajmila bili su nekako 'sivi', to nikako nisam bila ja!, rekla je vlasnica salona unikatnih vjenčanica zaljubljena u nježno roze tonove

Pola sata nakon što je dobila ključeve od svoje nove kuće, poduzetnica Gemma Markland (30) bijele je zidove bojila u nježno rozu boju, a oko pola milijuna kuna (više od 50.000 funti) potrošila je na rozi namještaj i razne detalje

Njena je najdraža boja na svemu: od ulaznih vrata do sjenila na lampama, a Instagram stranica na kojoj objavljuje fotografije svog 'rozog raja' ima oko 100 000 fanova. 

- Pokušavam ipak uštedjeti gdje mogu, pa je sve u kući DIY: suprug, kćerka i ja smo zadnjih 11 mjeseci sve svoje slobodno vrijeme posvetili preuređenju - rekla je.

Iako joj, kaže, nije neobično potrošiti desetak tisuća funti za na primjer stol - ako je u pravoj nijansi roze, naravno - ne želi platiti za postavljanje tapeta koje može staviti i sama.

Tako je ova vlasnica salona unikatnih vjenčanica, kad je nakon godina života u unajmljenim stanovima, svom prvom pravom domu zaista 'dala svoj pečat'. 

- Svaka kuća ili stan koji sam u životu unajmila bili su nekako 'sivi', to nikako nisam bila ja! - rekla je i dodala da uz roza ili ružičastu voli i ružičasto zlatne tonove.

'Najtužnija žena na svijetu' napokon se oglasila: Bilo mi je izuzetno teško'

1/6

Budući da je znala kako bi joj suprug mogao reagirati na ideju o rozom domu, Markland kaže da mu je prvo rekla da će te boje biti samo soba njene kćerke Grace i njen ured.

- Onda sam, malo po malo, preuzimala prostor... - ispričala je za The Sun, a kad je počela kupovati i namještaj iste boje, suprug je shvatio da će živjeti u 'Barbie kutku'. 

Namještaj je, kaže Markland, kupovala pomalo, tražeći komade prvo po boji, a onda po funkciji. Zato je bila ograničena na nekoliko trgovina i salona, a događalo se, kaže, i da se zaljubi u neki komad koji nije napravljen u rozoj, pa bi ga jednostavno sama lakirala...

Netom prije useljenja Markland je otvorila i Instagram profil The Markland Home - slikovni dnevnik uređenja doma koji je, na njeno iznenađenje, brzo okupio na tisuće sljedbenika.

Otpalo joj pola kose: "Frizerka mi je stavila kemikalije za ravnanje i otišla na pauzu..."

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije