Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva odluka

Ovisna je o povećanju grudi i usana: 'Kažu mi da sam cijela plastična, ali volim svoje tijelo'

TikTok
19.01.2023.
u 11:24

Amber je imala više operacija grudi, brazilsko podizanje stražnjice, dvije operacije nosa, niz operacija za uklanjanje masnoće s obraza, tri liposukcije, filere za lice i radove na zubima.

Amber May je samopriznata ovisnica o plastičnim operacijama iz Leicestershirea,  a za svoj izgled izdvojila je nevjerojatnih 70 tisuća funti, odnosno oko 610 tisuća kuna. I ne samo to, već nakon pet godina operacije, zbog veličine svojih 36NN grudi, Amber ne može ni zavezati svoje vezice.

Amber je imala više operacija grudi, brazilsko podizanje stražnjice, dvije operacije nosa, niz operacija za uklanjanje masnoće s obraza, tri liposukcije, filere za lice i radove na zubima.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
@ambermaayy Have another😆 #meangirls #fyp #foryoupage #viral #trending #foryou ♬ original sound - astrologyqr

I nedavno je otišla na TikTok kako bi odgovorila na komentar koji je dobila od trolova kojima se ne sviđa njezin izgled. Amber je na komentar koji je jednostavno glasio "plastika" odgovorila: "Nisam otišla kod svog kirurga i tražila da izgledam prirodno, tako da je plastika kompliment."

“Zašto misliš da sam si uništila život jer sam bila na operaciji? Živim svoj najbolji život, zarađujem od načina na koji izgledam. Sretna sam. Možda mislite da sam uništila svoj život, ja mislim da sam ga učinila mnogo boljim”, komentirala je Amber za The Sun.

@ambermaayy Lockdown 3 got me like #fyp #justforfun #foryou #foryoupage #bimbotiktok #bimbotiktokker #viral #trending ♬ Shaxicula (Toxic x Love Shack x Dragula) - DJ Cummerbund

"Volim izgledati lažno. Volim izgledati drugačije, svakoj operaciji koju imam radujem joj se kao da je hobi, sada sam ih imala ukupno osam. Osjećam se puno sretnija i sigurnija u svoje tijelo otkad sam imala sve operacije. Rekla bih da sam ovisna; veselim se operacijama, nikad nisam nervozna zbog njih, uvijek sam uzbuđena”, dodala je.

"Sviđa mi se izgled s oblinama, a moji obožavatelji također jako vole vidjeti kako rastem. Imam mnogo obožavatelja koji plaćaju da vide kako i moje grudi postaju veće. Sada imam ekspander implantate koje mogu napuniti. Planiram doći do čak 4000cc, ili možda čak i više”. zaključila je.

 'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije