Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

Ovim jednostavnim trikom očistite vodokotlić bez imalo muke

GettyImages
16.10.2019.
u 09:17

Učiniti svoj dom čistim katkada nije tako jednostavno kako se čini, a nema osobe koja ne želi maksimalno smanjiti broj bakterija koje se na nekim mjestima neprestano nakupljaju.

Jedno od tih mjesta svakako je kupaonica, a tvorničke kemikalije za čišćenje mogu biti preagresivne, zbog čega se mnogi okreću prirodnijim metodama. Jedno od najjačih sredstava za čišćenje svakako je ocat s kojim možete savršeno očistiti vašu kupaonicu.

Ocat zagrijte i dodajte mu nekoliko žličica sode bikarbone, a tom smjesom obložite vodokotlić koji ste prethodno ispraznili.

Foto: GettyImages

Ostavite da odstoji, a onda jednostavno pustite vodu

Voda koja će napuniti vodokotlić spustit će se sve do školjke, a kombinacija octa i sode očistit će i najzahtjevnije dijelove. Kada vidite da i vaša školjka blista, ponovno povucite vodu i uživajte u savršeno čistom dijelu kupaonice. 

Znate li koliko Hrvati vole kavu:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kvasac60
kvasac60
17:04 16.10.2019.

Ništa bez solne kiseline.19% HCl.

TU
turbolet
14:11 16.10.2019.

Ovo uopće nije za komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije