Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi odabir

Ovih 5 komada odjeće morate imati prije 30. godine!

Odjeća
Foto: Shutterstock
1/3
13.12.2016.
u 11:00

Postoji nekoliko komada odjeće koje svaka žena treba imati do svoje 30. godine

Žene i njihova povezanost s odjevnim predmetima već su odavno znani. Svake sezone modni trendovi se mijenjaju, a žene se često za njima povode i svoj ormar osvježe novim modnim kombinacijama. Postoji nekoliko komada odjeće koje svaka žena treba imati do svoje 30. godine: 

Neutralne cipele s niskom/visokom petom

Salonke su idealni komad obuće za gotovo sve prilike. Dostupne se u petama svih visina, a ostavljaju profinjeniji dojam. Od običnih traperica do strukiranih haljinica, možete ih uskladiti na različite komade odjeće. Najbolji izbori su cipele crne ili neutralne boje i, naravno, one koje su vam i najudobnije. 

Kostim

Neovisno o radnom mjestu, u svom ormaru trebali biste imati sako i suknju/hlače. Ova odjevna kombinacija zatrebat će vam kad-tad u životu, a prigodna je za većinu događaja. 

Kaput

Kaput neutralne boje pristaje većini odjevnih kombinacija. Daje glamurozan i ozbiljniji izgled, a omiljeni je komad odjeće ženske populacije već desetljećima. 

Torba za sve prilike 

Velike torbe i dalje su vrlo aktualne, a odgovaraju na svaki styling. Također je dovoljno prostrana da posluži za gomilu sitnica koje žene obično imaju u torbi. 

Sunčane naočale

Sunčane naočale često "podignu" cijelu odjevnu kombinaciju. Neovisno o godišnjem dobu, trendseterice obožavaju nositi sunčane naočale čim se pojave prvi znaci lijepog vremena

>> Hrvati godišnje na lažne torbe, cipele, satove... spiskaju i dvije milijarde kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije