Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo istraživanje

Ove stvari nikada ne biste trebali govoriti partneru tijekom seksa - uvijek pokvare raspoloženje

shutterstock
21.09.2020.
u 19:32

Dok muškarci najviše mrze pitanja u vezi njihovih vještina, ženama je nagore kada ih partner nazove pogrešnim imenom.

Što se tiče seksa i romantike, postoje brojne stvari koje možete reći svom partneru i trenutno ubiti raspoloženje. Istraživanje na 2000 Britanaca otkrilo je koje su najgore fraze koje možete reći svom partneru tijekom seksa. Rezultate su podijelili na dva popisa, sedam stvari koje ne biste trebali reći ženama i sedam stvari koje ne biste trebali reći muškarcima, prenosi mirror.co.uk. Fraze su navedene redoslijedom, a broj jedan je najgora stvar koju ljudi misle da bi mogli reći tijekom seksa.

Stvari koje ne biste trebali reći ženama tijekom seksa:

1. Krivo ime
2. ‘Podsjećaš me na moju mamu/tatu
3. ‘Moram na zahod’
4. ‘Jesi li svršila?’
5. ‘Koliko je sati?’
6. ‘Je li to sve?’
7. ‘Kako se ono zoveš?’

Istraživanje među mladima pokazalo da većina ima stavove suprotne crkvenom nauku:

1/4

Stvari koje ne biste trebali govoriti muškarcima tijekom seksa:

1. ‘Jesi li više gotov?’
2. ‘Je li to sve?’
3. ‘Moram na zahod’
4. ‘Koliko je sati?’
5. Krivo ime
6. ‘Podsjećaš me na moju mamu/tatu’
7. ‘Kako se ono zoveš?’

Stručnjakinja za seks, užitak i intimnost Sarah Rose Bright objasnila je zašto je izgovaranje pogrešnog imena tijekom seksa najgora stvar koju možete učiniti ženskom partneru. - Kad ste u intimnom odnosu s nekim, najranjiviji ste i kad vas vaš partner naziva tuđim imenom, pogotovo ako je to ime bivše djevojke, to je kao uvreda ili pokazuje da je pažnje vašeg partnera na drugoj osobi - rekla je.

Slično tome, somatska seksualna odgajateljica Becky Price otkrila je zašto muškarci stvarno mrze kad ih se pita o njihovoj izvedbi tijekom seksa.

- Fraze poput ‘Jesi li više gotov?’ ukazuju na to da je ženi dosadno te da ona samo želi da seks završi, vršeći pritisak na muškarca da što prije postigne orgazam. Dok fraza ‘Je li to sve?’ ukazuje na razočaranje te da seks nije bio dovoljno dobar ili dovoljno dug - otkrila je.

U samo 12 sati skupili su novce za lift koji će im olakšati život:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije