Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Ovaj trik pomoći će vam da sitno narežete luk u samo nekoliko sekundi!

Luk
screenshot/facebook
14.12.2020.
u 07:00

Skratite vrijeme pripremanja hrane, a uz ovaj način rezanja ni na rukama vam neće ostati onaj neugodan miris

Čak i ako imate oštar nož, rezanje luka nekada stvarno može potrajati, ali ovaj odličan trik potpuno olakšava posao. Također, od njega vam neće ostati neugodan miris na rukama koji se teško opere.

Sve što trebate napraviti je umjesto rezanja, naribati luk! Rupe na ribežu u roku sekundi narežu luk u sitne komadiće. Iako su malo neravnomjerni, možete na brzinu prijeći nožem preko njih i spremni ste za kuhanje, piše msn.com.

Pogodite koji pojam su Hrvati najčešće googlali ove godine! Da, koronavirus. A u top 10 pretraga su i - masoni! 🤔

Ne samo da je ovaj trik brz i lagan, oštrice na ribežu rastvaraju dijelove luka što ga čini mekšim i sočnijim dok se kuha ili peče. Takav sočniji luk istaknut će okus vašeg jela!

Evo zbog čega dasku za rezanje ne biste trebali prati deterdžentom za suđe:

Luk
1/1
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:26 14.12.2020.

nema plakanja haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije