Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje što nude

Outlet-ponuda: Sniženja su oko 50% tijekom cijele godine

'03.01.2012. Roses Fashion Outlet , Sv. Kriz Zacretje - Godisnji odmori i snizenja do 70 posto privukli veliki broj kupaca u shopping centar Roses. Photo: Matija Topolovec/PIXSELL'
'Matija Topolovec/PIXSELL'
08.11.2012.
u 10:41

Minusi prodaje: Najveći je problem pronaći odgovarajuću veličinu ili broj. A Fashion Roses outlet okuplja brojne poznate brendove

Čini se da su outleti i kupovanje u njima kudikamo popularniji u inozemstvu nego u Hrvatskoj iako možda neopravdano. Cijene su ipak niže u outletima, a popusti se znaju kretati i do 80 posto. Ono što im se često zamjera mali je izbor veličina te roba koja dugo stoji u skladištu ili na policama. No, ima i onih koji znaju pametno kupovati u outletima.

Tko vidi je li model novi?

– Redovito kupujem u outlet-trgovinama. Shvatila sam da se isplati, primjerice, debele čarape (grilonke) kupim za manje od deset kuna, a nitko ne vidi na njima jesu li ovosezonski ili lanjski model, a inače takve čarape koštaju i više od sto kuna. Isto vrijedi i za drugu odjeću. Kada naletim na nešto jako jeftino, odmah kupujem, ne smeta mi što to nisu ovosezonski modeli. No, rijetko si nešto pronađem kada su cipele u pitanju. Zbog malog izbora brojeva rijetko pronađem cipele ili tenisice iako su znatno snižene u outlet-trgovinama – objašnjava 20-godišnja Tea T.

No, s njom se ne slaže Zagrepčanin Mario P. koji kaže da cijene nisu dovoljno niske u našim outlet-trgovinama s obzirom na to da je riječ o robi koja nije iz novih kolekcija.

– Cijene bi trebale biti niže, sa stvarnim popustima do 80 posto, a ne da u outlet-trgovinama tek mali dio bude snižen toliko. Odjeću i obuću sniženu oko 50 posto mogu kupiti u bilo kojem trgovačkom centru za vrijeme rasprodaja – nezadovoljan je Mario.

\"Luksuzni\" outleti

Kupnja u outletima idealna je za ljubitelje skupih modnih brendova jer određeni odjevni predmeti nikada ne izlaze iz mode, a priliku da ih kupite po nižim cijenama nudi Maria Outlet u Kaptol centru te u Dubrovniku. U ponudi su odjeća i modni dodaci iz prethodnih kolekcija brendova poput Miu Miu, Marca Jacobsa, Yves Saint Laurenta, Givenchyja...

Svoju outlet trgovinu ima i Heruc Galeria na Novoj cesti u Zagrebu, a popularni modni brendovi mogu se naći sniženi uglavnom oko 50 posto iako ima i većih sniženja.

I cipele s potpisom mogu se kupiti po sniženim cijenama, i to u outletu Paramount u Ilici (primjerice, cipele Roberto Botticelli), te u outletu Re Artu u Frankopanskoj ulici u Zagrebu.

>>Svečano otvorena outlet knjižara, knjige već od pet kuna

Ključne riječi

Komentara 2

TH
than
10:49 08.11.2012.

Cijene u tim nasim oultetima kao i vani u normalnoj prodaji. K tome pronaci normalan broj postaje nemoguca misija, pogotovo za zene. Nije nista bolje niti sa novogodisnjim i slicnim 'popustima'. Sakriju robu, ostave brojeve za patuljke i divove, a ostalo nije na snizenju. Uostalom, svi mi to dobro vec znamo.

MC
mcmarko
22:33 09.11.2012.

jednom sam na "sniženju" kupio hlače kojima je redovna cijena bila gore. nisu bile na sniženju. ove na sniženju su bile 50-100 kuna skuplje. U jedan sam ušao i malo gledam i ništa ne diram. dolazi mlada dama i pita može li pomoći. kažem da ne može. Zašto ne, pita ona. kažem da već vidim da za mene ovdje nema ničega. za vas ima jer ste pola metra niži od mene. kaže ona meni ma sigurno ima. Onda sam joj rekao ako ja nađem na dijelu s trapericama jedne za sebe, jedne ću kupiti njoj. Samo se nasmijala. naravno da nema većih brojeva ili neke sredine. uvijek malo ili nakinđureno da nije za gledati. a sniženje kao sniženje je priča za sebe. outlet u heleni je imao cijene kao u centru zagreba. prvih mjesec dana kada je bilo ljudi cijene OK onda se umislili i digli cijene i od tada krah...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije