Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pomagala

Otkrio jednostavan trik kako izvaditi sjemenku iz avokada bez noža pa oduševio mnoge: 'Kako nisam ovo znala?'

TikTok
18.05.2021.
u 07:00

Otkako je video objavljen prikupio je više od 550 tisuća pregleda i 125 tisuća lajkova

Uklanjanje sjemenki iz avokada može biti opasan zadatak pogotovo ako to radite nožem, a ne žlicom. Ipak, jedan gurman je na svom TikToku pokazao kako ovaj posao obaviti bez navedenih alata, piše Mirror.

Trace Alexander na svom TikTok profilu testira brojne viralne trikove te pokazuje njihovu uspješnost. U jednom videu pokazao je kako isprobava trik korisnika @mynameischo za uklanjanje sjemenke iz avokada te i sam ostaje iznenađen koliko je jednostavan.

@tracesoats

The hack you never knew about, but you’ll use everyday ##avocado ##foodtiktok ##lifehack ##tip

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Započinje rezanjem avokada po sredini duž samog avokada. Zatim uzme polovicu u kojoj je ostala sjemenka te je čvrsto primi u ruku, tako da se njegov palac i srednjak nalaze oko koštice, a palac na stražnjoj strani avokada. Uz malo pritiska palcem, sjemenka lagano ispada iz avokada.

Otkako je video objavljen prikupio je više od 550 tisuća pregleda i 125 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni. - Moj život više nikada neće biti isti - našalio se jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: - Ja se cijelo vrijeme mučim s nožem, a zapravo je ovoliko jednostavno? -

Pijete li vodu u kojoj su odstajale ove sjemenke? Poželjet ćete kada pročitate ovo:

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije