Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Otkrila odličan trik za čišćenje radijatora: Bit će sjajni, ali i lijepo mirisati!

shutterstock
26.12.2021.
u 07:00

Treba vam samo jedan neobičan proizvod koji se inače ne koristi za čišćenje površina

Stručnjakinja za čišćenje otkrila je genijalan način kako očistiti radijatore i učiniti da vaša kuća nevjerojatno miriše u tom procesu, kako piše The Sun.

SqueakyGemClean na TikToku je objavila video u kojem je pokazala odličan trik za čišćenje radijator, koji uključuje samo korištenje Lenor omekšivača, vode i jedne spužve. 

Foto: TikTok

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Koristeći dishmatic četku, odvrnula je vrh i napunila do tri četvrtine Lenorom. Zatim je do vrha napunila vodom i vratila poklopac na vrh. Nakon što je četka bila spremna za upotrebu, upotrijebila ju je za ribanje samih radijatora.

I ne samo da je trik savršeno očistio radijatore, već je značio i da oni ispuštaju miris dok se zagrijavaju – zbog čega je kuća mirisala nevjerojatno.

Foto: TikTok

Ovaj genijalni hak brzo su pohvalili korisnici društvenih mreža, a jedna je osoba napisala: "Ajme da! Moram učiniti ovo sa svojim omiljenim omekšivačem.” 

"Znam što ću raditi sljedeći put kada budem imao sat vremena", dodala je druga osoba.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije