Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Otkrila odličan trik kako će krumpirići iz McDonald'sa ostati topli: Ovako trebate zatvoriti kutijicu

TikTok
21.05.2021.
u 07:00

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je prikupio više od 3,7 milijuna pregleda

Uzeti McDonald’s u vožnji je odlična ideja ako ste u žurbi, no često se dogodi da vam pomfrit ispada po automobilu ili se ohladi dok ne dođete do svoje destinacije. Međutim, jedna žena otkrila je sjajan trik kako sačuvati toplinu svog pomfrita te spriječiti ispadanje iz kutijice, kako piše Metro.

Korisnica TikToka @differentmotherhood objavila je video u kojem je pokazala kako kutija u kojoj dobijete pomfrit zapravo može služiti za očuvanje topline, a sve što trebate napraviti je savinuti njezine krajeve.

@differentmotherhood

##mcdonalds ##lifehack ##fries ##food ##differteam

♬ Bongo cha-cha-cha - Remastered - Caterina Valente

Naime, jednostavno gurnete zadnji dio posude prema naprijed te je prihvatite sa svake strane ostatkom posude. Tako će vaš pomfrit ostati siguran tijekom vožnje, ali i topao. 

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je prikupio više od 3,7 milijuna pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni ovim trikom. “Zašto to oni ne naprave da ne tražim svoj pomfrit po dnu vrećice?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga jednostavno komentirala: “Zašto ovo nisam prije znala?”

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta!

1/16
Ključne riječi

Komentara 1

KI
krupan_izdajnik
07:58 21.05.2021.

Uljepsali ste mi dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije