Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijeđena je

Otkrila ljubavnu zavrzlamu: ‘Zaljubila sam se u supruga žene s kojom me moj muž varao!’

Shutterstock
07.03.2024.
u 16:30

Na kraju se osjećala krivom i gadila se sama sebi

Jednoj ženi se slomilo srce nakon što je otkrila da je suprug vara s kolegicom s posla. No, situacija zatim se razvila u zamršeno klupko emocija kada je priznala da se zaljubila u partnera druge žene, piše Mirror. 

U drugoj objavi na Redditu, mama u kasnim 30-ima je objasnila: "Prije godinu dana sam saznala da moj muž spava sa svojom zaposlenicom. Njezin suprug, nazovimo ga 'J', kontaktirao me. Bio je slomljen i mislio je da bih trebala znati. Pokazao mi je SMS poruke u kojima je bilo jasno kada su bili u hotelima zajedno."

VEZANI ČLANCI:

Par se odlučio naći i razgovarati o tome što će učiniti, a budući da je supruga izgubila posao tijekom pandemije i sada je studirala, odlučeno je da će pričekati dok ona ne završi školovanje. "Ako se sada razvedem, neću moći brinuti za svoju kćer, a onda bi moj suprug dobio skrbništvo nad njom. Pitala sam ga može li pričekati nekoliko mjeseci, nadam se i dulje, i na moje iznenađenje pristao je. Srdačno sam mu zahvalila, ali mi je rekao da ni on ne zna što da radi pa je sretan što čeka", napisala je.

Ostali su u kontaktu i na kraju su nekoliko puta otišli u šetnje i na kave, razgovarali o raznim temama i smijali se. Čak su zajedno otišli i u kino. "Zatekla sam se kako često razmišljam o njemu s osmijehom na licu. On je bio prva stvar na koju sam pomislila ujutro i zadnja stvar na koju sam pomislila prije spavanja", priznala je. 

Jednog dana, J je priznao da je zaljubljen u nju - i ona je shvatila da i ona osjeća isto. Međutim, bojala se svojih pravih osjećaja: "Užasnuta sam da su to lažni osjećaji koji će nestati nakon što se oslobodimo onih koji su nas povrijedili, ali on je rekao da je spreman riskirati samo da sazna je li doista tako", dodala je.

GALERIJA: 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju! 

1/5

Plan je bio pričekati dok ona ne završi studij, a zatim "razotkriti" supružnike i izaći iz brakova. "Jesam li patetična što želim dati J i meni šansu i vidjeti što može biti od toga? Mogu li dva slomljena srca zaista pronaći sreću zajedno kad je njihova ljubavna priča počela kao naša?", pitala se žena.

Međutim, ažurirani post 10 dana kasnije otkrio je da je bila previše zbunjena i da je odlučila prestati viđati J i usredotočiti se na osiguravanje budućnosti za sebe i svoju kćer. "Došla sam kući, moj muž je već pokupio našu kćer i samo su se šalili i zabavljali. Osjetila sam toliko tuge i čistog užasa kako se skuplja u meni. Što radim? Što radimo? Svi mi? Krivnja koja me obuzela gledajući sretno lice svoje kćeri kako se igra. Nisam mogla to podnijeti", ispričala je.

Suprugova nevjera toliko ju je okrenula protiv njega da nije mogla podnijeti da ga dotakne i htjela mu je vrisnuti "lažljivče!" u lice. "Pogledala sam svog muža i pokušala se sjetiti što volim na njemu, ali nisam mogla. Sve što sam mogla vidjeti su njegove poruke upućene njoj, o tome kako je zadnji put bilo sjajno i što joj želi sljedeće učiniti. Osjećala sam ogroman bijes i mržnju prema svom suprugu, ali i prema sebi i J-u. 

VEZANI ČLANCI:

Sve je to bilo previše pa je J-u poslala dugu SMS poruku u kojoj mu je objasnila svoje osjećaje i kako će njezina kći biti ta koja će patiti zbog razorenog doma. Nazvao ju je, ali nije mogla podići slušalicu: "Rekla sam mužu da želim večeras spavati u kćerinoj sobi, što sam često radila otkako je sve ovo počelo. Plakala sam cijelu noć gledajući njezino lijepo lice tako mirno i sretno"; dodala je.

Sljedećeg jutra razgovarala je s J-em, koji je rekao da poštuje njezinu želju da se prestanu viđati, ali da će je ipak čekati. Napisala je: "Plakala sam dobrih sat vremena i nakon toga već mi je nedostajao njegov glas. Znam da je moj brak nepovratan i da činim pravu stvar ostavljajući ga čak i s mučnim osjećajem krivnje koji tinja ispod površine, ali sada ovo sve moram učiniti sama." Iako je priznala da osjećaj krivnje vjerojatno nikada neće u potpunosti nestati, lakše joj je što se više ne viđa s J-em.

Srceparajuću objavu žene korisnici su usporedili sa životom superzvijezde countryja i vesterna Shanie Twain, čiji ju je muž prevario s njezinom najboljom prijateljicom. Jedna osoba je komentirala: "Njen muž Mutt ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom. Razvela se od muža i udala za bivšeg muža partnerice u toj aferi. Ne znam jesu li još uvijek zajedno, ali dobro za njih i nadam se oni su još uvijek zajedno." Mnogi korisnici Reddita odgovorili su sličnim pričama o varanju od strane roditelja, stričeva i prijatelja, pa je jedan komentirao: "Dogodilo se i mojim roditeljima! Moj tata, koji je varao, i žena s kojom je bio više nisu zajedno." Drugi je pokušao objasniti psihologiju varanja i dodao: "Stvar s aferama je da sve zbog čega se osjećaju tako dobro ima tendenciju nestati nakon što se razvod okonča i kad im se dopusti da budu otvoreni i službeni."

Žena ispričala: 'Suprug me vara s istom ženom deset godina i ne želi ju ostaviti!'

 

Komentara 1

MO
montello
09:24 08.03.2024.

kao u nekoj sapunici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije