Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati što vidi

Otkrila je partnerove poruke koje je slao bivšoj: ‘Vidjela sam nešto što me šokiralo’

Shutterstock
05.07.2023.
u 22:33

Tvrdi da je uvijek bila beznadni romantičar i da je često maštala da će on učiniti nešto divlje i odvažno što pokazuje dubinu njegovih osjećaja

"Moj partner kaže da mu romantika i strast nisu prirodne - ali pronašla sam gomilu poruka u kojima je izjavljivao ljubav svojoj bivšoj ženi i slao joj seksi fotografije. Jasno je da je sasvim sposoban voljeti - samo ne mene, svoju djevojku. I on i ja smo razvedeni. On ima 44, a ja 39 godina. Završili smo zajedno vrlo brzo nakon njegove rastave. Svaki od naših razvoda bio je sasvim drugačiji.Moj je bio prijateljski i obostran, dok je njegov bio vrlo neuredan. Zajedno smo već dvije godine. Imali smo seks, ali to nije najstrastvenije što sam doživjela. Ipak, dobro se slažemo i mislila sam da smo sretni", napisala je jedna žena u pismu za The Sun, terapeutkinji Deidre. 

Tvrdi da je uvijek bila beznadni romantičar i da je često maštala da će on učiniti nešto divlje i odvažno što pokazuje dubinu njegovih osjećaja. Rekla mu je da joj treba više romantike, ali on samo rezervira restoran ili donese hrpu cvijeća i misli da je sve riješio. Nakon nekoliko mjeseci shvatila je da moram prihvatiti da romantika jednostavno nije njegov stil.

VEZANI ČLANCI:

"To je bilo sve dok jednog dana nisam prebacivala neke fotografije s odmora s njegovog mobitela na laptop, koji je na kraju napravio sigurnosnu kopiju svih njegovih datoteka s telefona i nešto me navelo da se bacim u istraživanje. Na kraju sam pronašla stare razgovore između mog partnera i njegove bivše žene koji su bili jako romantični. Čak joj je pisao i pjesme. Nisam mogla vjerovati svojim očima. Moj partner nikada nije učinio nešto ovako romantično, i kad god sam ga pitala, rekao bi da nema jednu romantičnu kost u tijelu. U jednoj staroj poruci detaljno je pisalo kako na krevet, koji je bio prekriven ružinim laticama, stavlja seksi odjevni predmet", dodala je.

Rekla je i kako joj je poslao fotografiju dok je bila na poslu, i napisao: “Požuri kući, imam planove za tebe.” Dodala je i da joj je slao fotografije na kojima je potpuno gol, a ona mu je isto uzvratila. Dio nje je poželio da nije ništa vidjela jer otkad je to sve vidjela, pita se privlači li uopće svog partnera. Toliko je ljubomorna na njihovu prošlost i stalno se pita što to njegova bivša ima, a da ona nema. Želi mu nešto reći, ali zna da će on poludjeti ako sazna da mu je pregledala telefon. 

"Sve su veze različite. Možda se još uvijek prilagođava. Spomenuli ste da je to bio nezgodan razvod i da to ponekad može utjecati na način na koji ljudi komuniciraju s drugima, čak i s onima koje volimo. Nemojte ostati u vezi zbog koje se osjećate bezvrijedno. Možda je također vrijeme da razmislite je li ova veza došla kraju. Možda će vam pomoći da o tome razgovarate s nekim psihologom", odgovorila joj je Deidre. 

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije