Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva priča

Otišli su zajedno na odmor iako su prekinuli prije sedam mjeseci: 'Nisu nam mogli vratiti novce'

Tik Tok
13.02.2023.
u 12:30

TikTok, koji je objavljen prije tjedan dana, sada ima već gotovo 37,5 milijuna pregleda, a korisnici su oduševljeni njihovom pričom

Jedna djevojka i njezin bivši dečko postali su viralni na TikToku nakon što su otkrili da su otišli na put na Bali u Indoneziji, unatoč tome što su prekinuli prije sedam mjeseci. Prema TikTokerici Mimi, dvojac je otišao zajedno na putovanje jer su "oboje bili previše tvrdoglavi" da odustanu od nepovratnog odmora.

- Kad ste rezervirali putovanje na Bali bez mogućnosti povrata novca godinu dana unaprijed, ali ste prekinuli prije 7 mjeseci - glasi tekst u prvom od nekoliko videa koji dokumentiraju odmor, kako piše NY Post

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama:

1/12

TikTok, koji je objavljen prije tjedan dana, sada ima već gotovo 37,5 milijuna pregleda, a korisnici su oduševljeni njihovom pričom. 

@documentwithmi The game of footsies was interesting 🫣 #tiktoxic #iwantarefund ♬ original sound - deffonotcami

- Ja ovdje gledam tiktok video, a oni žive u romantičnoj komediji - našalio se jedan korisnik.

"Oboje ste otišli tako da to govori nešto", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Kada se vratite bit ćete u braku."

U sljedećem videu, tiktokerica je pokazala vilu u kojoj su ona i njezin bivši dečko Wairua odsjeli.

@documentwithmi

Day 2. Still on the couch and an argument a day keeps the feelings away x

♬ Gangsta Boo - Ice Spice & Lil Tjay

- Stigli smo na Bali i postoji samo jedan problem. Naša prekrasna vila ima samo jednu spavaću sobu. Dakle, spavaš na kauču - nastavila je Mimi, pokazujući na svog bivšeg dečka koji je izgledao nezadovoljno time. Zatim on ustaje, odlazi do premalenog kauča i legne na njega. 

Video također prikazuje bazen vile i prekrasan krevet s baldahinom u kojem je Mimi navodno spavala bez svog bivšeg. Nekoliko komentatora izrazilo je skepticizam da će bivši spavati na kauču, tvrdeći da su već "prije vidjeli ovaj film". 

Mnogi od Miminih vlogova o putovanju pokazuju da se bivši partneri vrlo ugodno druže na motoru, vježbaju zajedno u teretani i čak dijele krevet dok gledaju vile na Baliju. Ovaj trik naveo je nekoliko ljudi na pitanje kada će par objaviti svoje zaruke - nešto što je Mimi rekla da se nikada neće dogoditi. 

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije