Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivao tajnu

Otišli su na spoj, a on se ponašao čudno: Ostavio je u svojem stanu, blokirao broj – i pobjegao

shutterstock
08.12.2021.
u 10:30

Ova 20-godišnjakinja prisjetila se spoja s jednim, na prvu normalnim mladićem, s kojim je otišla na večeru

Djevojka, čiji su identitet mediji odlučili zaštititi, podijelila je priču o najgorem spoju na kojem je bila.

Ova 20-godišnjakinja prisjetila se spoja s jednim, na prvu normalnim mladićem, s kojim je otišla na večeru. Sve je bilo uredu, a onda je samo u jednom trenutku rekao da bi trebali krenuti. Počeo se ponašati vrlo čudno, bio je nekako uznemiren. 

Rekla je da će otići sama kući, ali inzistirao je da je on vozi i to u svoj dom. "Došli smo k njemu, pokušavao me odvesti u krevet, ali je cijelo vrijeme šutio. Rekla sam mu da bih otišla spavati ili da me odveze doma. Zaspali smo, ali sam se brzo probudila i shvatila da je nestao", priča djevojka.

Majka i sin nakon godina razdvojenosti, ponovno se vidjeli za njen 100. rođendan: "On živi u Španjolskoj i nisu se vidjeli godinama" 😍❤

Poslala mu je poruku, ali je ubrzo shvatila da ne prolazi jer ju je mladić blokirao. Ustala je i vidjela porukicu u kuhinji. Napisao je da je oženjen i da mu je supruga rađala dijete dok su oni bili na spoju. Zato je bio tako uznemiren i jednostavno je morao otići.

"Evo, zato trebate dobro proučiti nekoga i malo kopati po internetu da doznate više informacija o osobi s kojom idete na spoj. Nije imao prsten, u kući nije bilo nikakvih fotografija... Kako sam mogla znati da je oženjen?"

Na pitanje zna li njegova supruga za nju, djevojka je samo rekla da je supruga svjesna njegovih afera sa strane, ali očito je to ne smeta, prenosi The Sun.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Komentara 1

MO
montello
12:43 09.12.2021.

Htio.varati zenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije