Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Otac potajno traži djevojke sinovima: Dolazimo u vašu zemlju i imam tri zgodna sina...

Otac trojice sinova otkrio je kako nikada prije ništa slično nije uradio, ali da se nada da će ovako njihovi sinovi zaista upoznati nekoga za dugu i ozbiljnu vezu.
20. prosinca 2018. u 20:30 1 komentara 2391 prikaza
Foto: NZ HERALD

Roditelji imaju posebnu sposobnost sramotiti svoju djecu čak i sa svojim najboljim namjerama. I u odrasloj dobi.

domišljato Bila je ljuta jer joj dečko nije odgovarao na poruke pa je napravila ovo

Tri brata iz SAD-a našli su se u situaciji da će ih dočekati iznenađenje kada idući tjedan slete u Novi Zeland, gdje idu na odmor. Njihov otac Neil, naime, odlučio im je pronaći djevojke u toj zemlji dok su oni na godišnjem odmoru te je u tu svrhu platio objavu oglasa u tamošnjim novinama, NZ Herald. 

Njegova objava brzo je postala hit. 

Pogledajte i galeriju Vojvotkinji nedostaju društvene mreže

1 / 2

"Pozdrav, roditelji, Mi smo obitelj iz SAD-a i dolazimo u posjet vašoj predivnoj zemlji. Moja žena i ja imamo predivna tri sina, zgodna, sposobna, uspješna, slobodna i u dobi od 28 do 32 godine. Ne očekujemo ništa, ali nadamo se da ćemo imati priliku predstaviti naše sinove vašim kćerima. Da, sramotimo ih, ali iskreno, nalazimo neko zadovoljstvo u tome. "

Otac trojice sinova otkrio je kako nikada prije ništa slično nije uradio, ali da se nada da će ovako njihovi sinovi zaista upoznati nekoga za dugu i ozbiljnu vezu. Napomenuo je i da njihovi sinovi ne znaju ništa o ovome i o oglasu koji je objavio. 

par sretan život Želite ostariti sretno? Ovo biste trebali raditi barem jednom tjedno

Kako je u oglasio naveo svoju e-mail adresu, otac je primio više od 200 mailova otkada je objavio oglas, a na svaki je detaljno odgovorio zainteresiranim djevojkama s informacijama o njegovim sinovima. 

Rekao je i da još razmišlja kada će sinovima otkriti što je napravio, prije puta ili po dolasku u Novi Zeland gdje će boraviti do 7. siječnja.

"Bit će u šoku i ljuti, ali sigurno će se smijati svemu tome", uvjeren je Neil. Imamo odličan odnos i često se šalimo na naš način, pomalo neobičan i oni će to razumijeti. 

Prevarena osveta Otkrila da ju vara pa iskoristila proslavu svog rođendana da ga ponizi

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!