Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivala

Osvetila se bivšem dečku na neobičan način, a pratitelji joj poručili: 'Pretjerala si!'

Veze
Shutterstock
31.03.2022.
u 12:30

Kada je pronašla njegov rodni list u ladici, znala je kako mu se želi osvetiti...

Svatko se barem jednom u životu htio osvetiti osobi koja ju je povrijedila, pogotovo ako se radi o partneru koji ju je prevario. No, iako većina ljudi odustane od te ideje, jedna su djevojku osudili na društvenim mrežama zbog njezinih postupaka. Korisnica TikToka Skye, @skye.shep, rekla je da je jedna od njezinih prijateljica bila bijesna nakon što je otkrila da joj je partner bio nevjeran, pa je otišla u njegovu kuću i pronašla neke od njegovih najcjenjenijih stvari.

Dok je pregledavala njegove ladice, naišla je na rodni list i inspiracija ju je pogodila pa je zaplijenila dragocjeni dokument, prenosi Mirror. I kada su se posvađali zbog njegove afere, poderala je rodni list svog dečka i povikala: "Šuti, ti i ne postojiš."

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

Veze
1/5
@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline

Skye je podijelila priču na TikToku i ubrzo je video imao više od šest milijuna pregleda, uz 10.000 komentara. Jedna je osoba komentirala: "Ne kažem da su njezini postupci bili ispravni, ali kažem da su smiješni."

"Dokument može ponovno dobiti i zaslužuje čekanje u redu", dodala je druga osoba.

Ipak, mnogi se nisu složili s njezinim postupcima te su je osudili zbog takvog ponašanja. "Pretjerala si! Što ako mu zatreba u međuvremenu i uvali se u velike probleme", komentirala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik dodao: "Nepotrebno trganje službenog dokumenta!"

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 1

MO
montello
14:14 31.03.2022.

Povrijeden joj ego

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije