Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno se iznenadila

Ostavila muža zbog nadimka koji za nju koristi pred svojim prijateljima: ‘Ne cijeni me’

Shutterstock
07.09.2023.
u 16:30

Žena tvrdi da je znala da mora ostaviti muža kada je na njegovom telefonu pronašla poruke s okrutnim nadimkom za nju.

Razvod nije laka odluka, i dok neki parovi odluče razdvojiti se zbog zajedničkih razloga, ponekad jedan partner može biti taj koji je potaknuo prekid. Najčešće, prekidi mogu proizaći iz nevjere, gubitka povjerenja i nedostatka komunikacije. Međutim, jedna žena priznaje da se razvela od supruga nakon što je saznala nadimak kojim ju je zvao kad bi slao poruke prijateljima, piše Mirror.

Žena tvrdi da je znala da mora ostaviti muža kada je na njegovom telefonu pronašla poruke s okrutnim nadimkom za nju. Pišući anonimno za Mamamia, ispričala je: "Od trenutka kada se naš sin rodio, ništa se nije promijenilo za mog muža. Apsolutno mi je mrzio govoriti kakvi su mu planovi."

VEZANI ČLANCI:

Kaže da je došlo do pomaka u njihovom braku nakon što im se rodio sin, što naziva "tvrdoglavom nevoljkošću da nam kaže kada će on sudjelovati u našim životima". Ali jednog jutra, dok je bio pod tušem, čula je kako njegov telefon neprestano dobiva obavijesti.

Mama je rekla da je provjerila je li nešto hitno, ali je umjesto toga pronašla grupnu poruku u kojoj su njegovi prijatelji organizirali ponavljanje prethodne noći. Njezin muž je bio vani do ponoći - vjerojatno je pio - i ujutro je otišao ravno pod tuš bez razgovora sa ženom ili bebom. Ali nije to bilo ono što ju je iznenadilo.

Prisjeća se da je pročitala poruku u kojoj je pisalo da on ne može doći na piće jer će 'ona koju se mora poslušati' reći ne". Zbunjena i iznervirana što je za svoju odsutnost okrivio nju, ona ga je suočila s tim i upitala ga što mu to znači, na što je on samo ponovio nadimak. “Nije bila stvar u tome da me 'posluša'... To se ne zove 'tražiti dopuštenje' kao da je on tinejdžer, a ja njegova majka. To se zove poštovanje prema tvojoj obitelji. Nakon pet godina braka, ovo sam mu postala." Unatoč tome što su bili u braku pet godina i zajedno desetljeće, ona kaže da je znala da mora napustiti njihovu vezu - jer je on više nije cijenio.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije