Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNITE POGREŠKE

Organizatorica vjenčanja: 'Ove stvari buduće mladenke često rade u zadnji čas, a ne bi trebale'

Shutterstock
11.07.2022.
u 09:30

Prisjećajući se trenutaka tijekom svoje karijere, ispričala je što često vidi da mladenke rade tjedan dana prije vjenčanja, a pokazalo se potpuno pogrešnim

Mladenke su prije svog velikog dana često vrlo nervozne i žele izgledati najbolje što mogu, a žele naravno i da im vjenčanje bude posebno i da sve prođe dobro. U toj strci, kako kaže organizatorica vjenčanja Tania, često rade neke pogreške. U svom videu kojeg je objavila na Tik Toku, Tania je iznijela najveće pogreške koje mladenke mogu napraviti prije svog velikog dana, kao i kako ih popraviti, piše The Sun

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Prva stvar na tom popisu su tretmani ljepote; naime Tania ističe da nekoliko dana prije vjenčanja ne biste trebali odlaziti na tretmane poput depilacije lica, jer to može ispasti loše, a koža se neće stići smiriti do dana vjenčanja. To je u redu samo ako ste već bili na takvih tretmanima i znate kako vam koža na njih reagira. Trebali biste izbjegavati i eksperimentiranje s novim proizvodima za kožu.

Ono što, prema njoj, također trebate izbjegavati su tretmani i sprejevi za samotamnjenje. Objašnjava da se umjetni ten zaista vidi na fotografijama, a i bolje je ne riskirati da ne bi na bijeloj haljini ostale smeđe mrlje. 

Treća stvar za koju Tania kaže da mnogi rade prije vjenčanja a ne bi trebali je potpuna promjena frizure ili bojanje u drugu boju. Kaže da to vrlo često ne ispadne kako su mladenke zamislile, a onda si samo sve dodatno zakompliciraju. 

Upozorava i da malo prije velikog dana ne započinjete novu rutinu vježbanja, kao niti razne brze dijete, jer možete ili istegnuti mišić ili vam od nervoze, stresa i nedostatka hrane može čak i pozliti. 

Što se tiče samog vjenčanja, Tania savjetuje da se nekoliko tjedan dana pokušate malo opustiti, pa da tako, primjerice, ne tražite fotografa u zadnji čas i ne radite nikakve velike promjene jer će vam to izazvati dodatni stres i svađe s ljudima oko vas; što nikako ne želite prije velikog dana.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije