Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODNA LJEPOTA

Oprah oduševljena grudima Kate Winslet

14.01.2009.
u 14:26

Dvostruka dobitnica Zlatnog globusa Kate Winslet gostovala je u utorak u šou Oprah Winfrey, a tijekom razgovora o filmu “The Reader”, koji obiluje scenama seksa i golotinje, Oprah je izrazila svoje oduševljenje Kateinim prirodnim grudima.

- Bog blagoslovio tvoje prirodne grudi! - uskliknula je voditeljica rekavši i kako je Kate u scenama seksa sa 18-godišnjim glumcem Davidom Krossom otišla puno dalje nego što je Oprah zamišljala.

- Sviđaju mi se tvoje prirodne grudi. One rade ono što rade prave grudi – rekla je. Glumica joj je srdačno zahvalila na komplimentu te voditeljici dala “pet”.

Winslet, koja je već sedam puta bila nominirana za Zlatni globus, govorila je i o tome kako je svojemu mlađahnom kolegi, koji u filmu glumi njezina 15-godišnjeg ljubavnika, pokušala olakšati snimanje škakljivih scena.

- Rekla sam mu: 'Tu sam za tebe, zaista će sve biti u redu. Obećajem da ćeš se smijati tome' - ispričala je Kate. Kross joj je odgovorio kako ne vjeruje, ali da se nada da je u pravu. Pet minuta kasnije zaista su se smijali i mladi joj je glumac rekao kako sad razumije o čemu se radi.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije