Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac ili žena?

Ono što prvo vidite na ovoj optičkoj iluziji otkriti će koja vam je strana mozga dominantnija

Facebook/TS Auris
15.10.2023.
u 06:00

Dominantija strana mozga otkrit će kakva ste osoba.

Mozak je podijeljen na dvije polutke, ali jedna strana je uvijek dominantnija. Svatko može otkriti svoju jednim zabavnim i kratkim testom. Ispod se nalazi crno-bijela ilustracija, a vaš zadatak je pogledati ju na kratko i u daljnjem tekstu pronaći pojam koji ste prvi ugledali. 

Foto: Facebook/TS Auris

Muškarac - desna strana je dominantnija: Kada razmišljate o nečemu, najprije prvo donosite zaključak, a zatim pronalazite razloge koji potkrepljuju vaš zaključak. Budući da samo trebate potrebne informacije, vaš način razmišljanja je vrlo brz u usporedbi s drugima. Ova vrsta razmišljanja je sjajna jer ste u mogućnosti da pogledate prošle informacije koje ne dovode nužno do bržih zaključaka.

VEZANI ČLANCI:

Žena - lijeva strana je dominantnija: Vi uvijek prikupite sve činjenice prije nego što dođete do bilo kakvog zaključka. To je vrlo fleksibilan i slobodan način razmišljanja, jer kada imate sve činjenice, to vam omogućuje da sagledate situaciju iz svih različitih kuteva. Vrlo ste kreativni i imate sposobnost suočavanja sa situacijama koje se trenutno mijenjaju, pišu Nezavisne novine. Imate moć izvlačenja zaključaka iz vrtoglavog niza misli.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Komentara 1

Avatar Optimyst
Optimyst
17:33 15.10.2023.

Imam puno pravo da se uopće ne služim mozgom , što dokazuje i posjećivanje ovog portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije