Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezin posao iz snova

Ona je Instagram model za marihuanu: Promovira brend rizli, a nada se da će jednog dana imati i vlastiti

Instagram/@sewkey
02.06.2020.
u 12:10

Model iz Kalifornije zaradi i oko 60 000 dolara (420 000 kuna) promovirajući pušenje marihuane na Instagramu.

Djevojka imena Sewkey ima 282 000 pratitelja na Instagramu koje svakodnevno uveseljava fotografijama i videima gdje puši marihuanu. Ova 29-godišnjakinja iz Kalifornije, gdje je marihuana legalna, kako prenosi UNILAD, zarađivala je 9 dolara po satu (63 kune) dok je radila kao konobarica. Sada, kada se probila na društvenim mrežama zaradi i po 60 000 dolara (420 000 kuna) mjesečno.

Borila se s anksioznošću i depresijom, a sada se osjeća kao da je krenula živjeti ispočetka. "Patila sam od depresije nakon nekih traumatičnih epizoda u životu i bila sam jako zbunjena gdje ću i što ću u životu. Odlučila sam se okrenuti društvenim mrežama i na taj način se opustiti i pokušati zaboraviti na traume i stres. Kao da sam stisnula tipku za 'reset' i krenula ispočetka. Postala sam Instagram model, a to je bio odličan način da se fokusiram na neke ciljeve u životu."

Dodaje i kako ju je posao modela na ovoj platformi izvukao iz depresije i počela se osjećati kao da ima svrhu. Sewkey je otkrila i da dnevno popuši 20 jointa, te da ju to održava smirenom. Trenutno je ambasadorica za brend rizli Raw Rolling Papers, a nada se i da će jednog dana pokrenuti vlastiti. 

"Marihuana je zaista terapija, uživam dok motam joint, tako je opuštajuće. Napravila sam od sebe brend za kanabis jer volim pušiti."

Bez obzira na čudne ponude koji dobiva od svojih pratitelja zbog provokativnih fotografija koje objavljuje, Sewkey kaže da su joj se snovi ostvarili i da živi savršen život. "Uspjeh na društvenim mrežama promijenio mi je život. Uživam, pušim, mogu biti svoja - slatka i seksi."

Komentara 4

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:09 02.06.2020.

Moš joj uvalit što hoćeš. U sve otvore.

AD
adler77
13:00 02.06.2020.

Vidi se da ga voliš pušiti viru ti iz ociju

MA
malitrn
12:43 02.06.2020.

Vau . Gadna je ko tifus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije