Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravio ju dječak

Ogrlica od tjestenine koju je Meghan Markle nosila povezana je s dirljivom pričom

Screenshot Network10
29.10.2018.
u 12:40

Meghan Markle na australskoj turneji dobila je brojne darove, no za vrijeme posjeta Melbourneu posebno ju je razveselio unikatan modni dodatak, ogrlica od tjestenine koju joj je darovao šestogodišnji dječačić, pišu britanski mediji

Meghan je prije nekoliko dana u mnoštvu primijetila dječaka koji je držao natpis: "Napravio sam ti ogrlicu." Prišla mu je sa širokim osmijehom na licu, prihvatila dar i bez oklijevanja ogrlicu stavila oko vrata.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Gavin je ogrlicu napravio od tjestenine koju je obojio zlatnom bojom te komadiće tjestenine nanizao na običnu vrpcu. 

Priča i fotografije obišle su svijet, a Gavinu su obožavatelji predložili da nastavi izrađivati ogrlice i da ih prodaje. Isprva dječak to nije želio, no kad mu je majka savjetovala da novac od prodaje daruje u humanitarne svrhe, kako to čine njegovi uzori Harry i Meghan, pristao je. 

Motivirao ga je gubitak mlađe sestre koja je došla na svijet kao mrtvorođenče prije četiri godine, što je Gavina i cijelu obitelj jako pogodilo. 

"Kroz gubitak je prošao zajedno s nama i želio bi pomoći drugima koji se nađu u sličnoj situaciji", rekla je gđa. Hazelwood. 

Gavin je uz očevu pomoć izradio internetsku stranicu na kojoj se njegove ogrlice od tjestenine prodaju za 20 dolara po komadu

Već prvi dan prodano ih je 18, no Gavin odlučno kaže da se time ne kani baviti u budućnosti. 

Meghan i Harryja dočekao je odjeven u uniformu mladog avijatičara. Mnogo čita o pilotima i njihovim junačkim podvizima te se u budućnosti, kazao je, vidi u kokpitu nekog zrakoplova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije