Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije oduševljen

Ovaj dječak postao je hit zbog svoje reakcije na dočeku Meghan i Harryja

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.10.2018.
u 10:24

Dječak je zaspao na podu dok je čekao da se pojave vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Meghan Markle i princ Harry stigli su u službeni posjet u kraljevinu Tonga. Tijekom službenog susreta s premijerom vojvodu i vojvotkinju od Sussexa dočekala su djeca i žene koji su bili odjeveni u tradicionalnu odjeću.

Sjediti i čekati  kraljevski par nije baš bilo zabavno djeci, a jedan dječak postao je hit na internetu nakon što je snimljen kako spava na podu.

Kad su se Meghan i Harry približili djeci, dječak se probudio, ustao i s prijateljem podignuo natpis na kojem je pisalo "besplatni zagrljaji".

Prema protokolu par je trebao samo proći pokraj djece i mahati im, ali kad je Harry vidio natpis na kojem je pisalo besplatni zagrljaji, spustio se do dječaka i zagrlio ih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije