Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ustručavanja

Odlučila je dati otkaz, ali ne bilo kako: Na razglas trgovine popljuvala poslodavce

Beth McGrath/Facebook
21.09.2021.
u 11:27

O njezinom otkazu priča se već tjedan dana.

Biti na poslu na kojem niste zadovoljni nije jednostavno, ali jednako tako nije jednostavno ni dati otkaz i sasuti sve što mislite poslodavcu i kolegama u lice. Ipak, ponekad treba stisnuti zube i napraviti taj korak, a Amerikanka Beth McGrath dala je mnogima hrabrosti nakon što je objavila video na Facebooku u kojem radi upravo to - daje otkaz, prenosi Indy100.

Pet godina je, kako kaže, radila u Walmartu, poznatom lancu trgovina diljem SAD-a, i nagledala se svega. Smatra da je premalo plaćena s obzirom na broj sati koje odradi, a šefovi i kupci se prema zaposlenicima odnose jako loše. Zato je Beth odlučila dati otkaz, ali i naglasiti svima što misli. Otišla je na razglas trgovine i rekla:

"Pozdrav svima, ja sam Beth s odjela elektronike. Radim u Walmartu pet godina i mogu reći da su svi ovdje premalo plaćeni i previše rade. Kupci i šefovi ponašaju se odvratno, a kada im kažemo da nas to smeta, odgovore da smo zamjenjivi. Dosta mi je da me prave ludom. Šefe, perverznjak ste, sramite se kako tretirate djelatnike. Nadam se da tako ne razgovarate s članovima svoje obitelji", rekla je djevojka i pohvalila dobre kolege. "Walmart vas ne zaslužuje. Dajem otkaz!"

Cijelu situaciju je snimila i objavila na Facebooku, a tjedan dana nakon ne može vjerovati koliko je poruka podrške dobila. "Ti si moja heroina", napisao je netko, a drugi se se nadovezali rekavši da ih je ohrabrila da naprave isto.

Sudovi potvrđuju otkaze zbog odbijanja nošenja maski i cijepljenja: Javni interes važniji od osobnog stava

1/4

Komentara 2

TE
texas
11:39 21.09.2021.

ovo je bilo prije koju godinu

TE
texas
11:38 21.09.2021.

ovo je bilo prije koju godinu !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije