Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte već danas

Odličan trik za uklanjanje tragova vode s vrata tuš-kabine; uz pomoć samo dva proizvoda

shutterstock
08.09.2022.
u 16:30

Odmah možete vidjeti kako rješenje uklanja mrlje od tvrde vode.

Uklanjanje mrlja od tvrde vode s vrata tuš kabine može se činiti kao težak posao, ali jedna je žena pronašla savršeno rješenje za čišćenje kako bi vrata ponovno zablistala. Dijeleći trik na TikTok-u, Britanka Riya otkrila je da je prije koristila sredstvo za pranje prozora, dok nije pronašla savršeno rješenje, piše The Sun.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Riya je prvo podijelila razliku između svojih vrata nakon što je upotrijebila otopinu na jednoj strani vrata, a druga strana bila je prekrivena mrljama od tvrde vode. U kratkom videu rekla je: "Obično koristim sredstvo za pranje prozora kako bih se riješila bijelog taloga od vode.”

@ri1ya Sunday clean 🧼 #bathroomcleaning #cleaninghacks #cleantok ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

Umjesto toga, upotrijebila je kap tekućine za pranje posuđa i malo alkoholnog octa pomiješanog s toplom vodom. Zatim je namočila spužvicu u smjesu i počela ribati vrata tuša. Odmah možete vidjeti kako rješenje uklanja mrlje od tvrde vode.

Riya je bila ozbiljno impresionirana rezultatima, kao i ljudi koji su pogledali video.

"Kako je TikTok znao da moram vidjeti ovaj video! Hvala na dijeljenju, probat ću!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Pomiješajte to u bočici te poprskajte i isperite svaki put kad se tuširate i ne biste trebali ponovno ribati staklo."

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
malaliba
14:29 09.09.2022.

Poslije svakog tuširanja obrisati i nema ribanja.

DU
Deleted user
07:42 09.09.2022.

Kod mene, unutar kabine visi elegantan gumeni brisač. Svatko poslije tuširanja svuče vodu sa stakala i nema nikad nikakvog ribanja, osim kad žena odluči zbog dezinfekcije temeljito očistiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije