Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislio da je sve O. K.

Odbio je platiti njezin dio računa, a njezina reakcija ga šokirala: "Ne znam zašto si izašao sa mnom!"

Shutterstock
08.01.2019.
u 10:15

On je naručio pivo i carbonaru, dok se ona odlučila za skupo vino i jastoga, što je za studenta ipak bila previsoka svota koju nije želio platiti

Što mislite o ideji da muškarac mora platiti sve na prvom spoju? Mišljenja su, naravno, podijeljena, a jedan muškarac na Redditu je podijelio svoju priču u kojoj ga je djevojka odbila jer nije htio platiti njezin dio računa.

Naime, nakon što je mislio da im je prvi spoj bio uspješan, odlučio je djevojku opet pozvati van, no njezina reakcija jako ga je iznenadila. 

– Spoj je bio jako zabavan, sve do trenutka kad je ona počela pričati o drugom frajeru i o tome koliko joj se sviđa. Mislio sam si "O. K., pojest ćemo, pričati i otići", a onda je došao račun na stol. Ostala je šokirana jer je morala platiti svoj dio računa. Nije ništa rekla, ali iz njezina izraza lica mogao sam sve zaključiti, bila je stvarno bijesna i uzrujana – rekao je za Bored Pandu. 

Dodao je kako inače uvijek plaća cijeli račun, ne samo svoj dio. No, ovog puta odlučio je drukčije.

– Student sam i radim 60 sati tjedno kako bih platio hranu, knjige i slično... Očito je da si nisam mogao priuštiti platiti 110 eura za njezinu hranu. Pozvao sam je ponovno van jer sam se htio ispričati za sve što je bilo prošli put. Nadao sam se da ćemo moći ići na neko pristupačnije mjesto kako bih se iskupio za prošli put, ali ishod je bio stvarno loš.

Naime, nakon što ju je opet pitao za izlazak, ona mu je odgovorila:

– Zar stvarno očekuješ da ćemo ići van nakon onog što si mi napravio prošli put? Wow!

Njemu nije bilo jasno što se događa, a ona mu je rekla da je problem u tome što je ona morala platiti svoj dio.

On je rekao:

– Pa što sad? Ti si bila ta koja me pozvala van, a imaš sreće što nisi trebala platiti i moj dio. Ja sam naručio carbonaru i pivo, dok si ti uzela jastoga i vino od 80 eura. Moj dio računa bio je 17,50 €, dok je tvoj iznosio 110 €. Stvarno misliš i očekuješ da ću ja to platiti? Ja sam student, a ne tvoj "sugar daddy"

Foto: Reddit

Ona mu je rekla:

– Wow, stvarno si bezobrazan! Više nikad neću izaći s tobom. Ne znam zašto si uopće pristao izaći sa mnom ako nisi spreman platiti za oboje! Džentlmeni uvijek plaćaju i hranu osobe s kojom su na spoju, ali pretpostavljam da si ti gay!

Frajer joj nije ostao dužan te je rekao: 

– Zapravo, ja i jesam džentlmen jer sam ostao na spoju, a ne ustao i otišao kad si počela pričati o drugom frajeru i o tome koliko bi htjela imati nešto s njim. 

Djevojka mu je odgovorila:

– Od****, ionako je seks sve što si htio sa mnom. Bok, luzeru! 

On joj je rekao:

– Naravno da sam se htio seksati s tobom, ali sam shvatio da možda neću imati 20 eura za to.

Za kraj mu je poručila da je "je**** ser***".

>> Pogledajte video s reakcijom djevojčice koja prvi put vidi oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 47

DU
Deleted user
10:33 08.01.2019.

Žene su tražile i dobile ravnopravnost..Zašto se onda tako i ne ponašaju???

MA
marli
11:10 08.01.2019.

Ovo je teška ku..tina. Jadan lik s kim je zaglavio. Da je izašao sa damom, sa ženom koja ima mozak i ljudske vrijednosti, mislim da bi joj platio i taksi do doma...Ali ova je vrijedna samo da izbljuješ što si pojeo

DI
Diesel
10:56 08.01.2019.

Gdje nema dame, nema ni placanja. Ako si dama, biti cu dva puta gentlaman, a ako nisi, bjeeeeeezi, nema placanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije